Connect with us
canibalism sfântu gheorghe

Știri

Caz de canibalism în România. Autorul, un tânăr de 16 ani, le-a povestit anchetatorilor cum a comis fapta!

Un caz de canibalism a cutremurat România. Este vorba despre o crimă săvârșită în municipiul Sfântu Gheorghe din Covasna, în cazul căreia anchetatorii au descoperit detalii șocante.

Un tânăr de 16 ani a recunoscut oribila faptă în fața autorităților. Acesta a băut din sângele victimei, dar a mușcat și înghițit părți din mandibula acesteia. Victima avea 21 de ani.

„Victima, în vârstă de 21 de ani, era din Hetea, dar își făcea veacul tot aici, sub podul de la Gară sau pe la Statuia Ostașului Român. Joi după-masă cei doi s-au întâlnit au pus împreună bani și au cumpărat foarte mult alcool.

El povestește că e vorba de 10 jumătăți de votcă, însemnând 5 litri, și alte cinci PET-uri de bere, de doi litri. Au început să consume pe stradă și au fost amendați de jandarmi, după care s-au dus sub pod și au băut în continuare.

Tot el zice că au avut și 10 – 15 sticle de prenadez și s-au drogat. A început ca o joacă și au început să se strângă de gât. Nemaiavând putere, a luat o piatră, spune el de o jumătate de kilogram, și i-a dat în cap până i-a văzut creierii. (…)

După care i-a băgat mâna în gură și cu un ciob de sticlă i-a tăiat gura de jur împrejur, de sub nas până spre piept și i-a scos mandibula și limba. Ne-a mai spus că a băut cu palmele căuș de 6, 7 ori sânge.

După care a dus acasă bucata de mandibulă”, a declarat procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, Adrian Baciu, potrivit covasnamedia.ro.

Procurorul a mai precizat că fratele criminalului și încă o prietenă a acestuia au asistat la o scena în care atacatorul a mușcat, mestecat și înghițit bucăți din mandibulă.

„A venit și tatăl lui acasă, i-a povestit ce a făcut, dar acesta a râs și a plecat la serviciu a doua zi”, mai spune procurorul, care a mai declarat că a doua zi criminalul chiar a venit la locul faptei și i-a urmărit de pe pod pe anchetatori în timp ce investigau crima.

„Ne-a zis că nu regretă de niciun fel, că ar mai face încă o dată tot așa. (…) El povestea lăudându-se și râzând”, spune procurorul Adrian Baciu.

Autoritățile urmează să stabilească dacă autorul crimei a avut discernământ.  Dacă se va stabili că a avut discernământ, acesta riscă de 10  la 20 de ani de închisoare. În caz contrar, el va fi închis la o unitate de psihiatrie.

În 2015, atacatorul a fost internat de două ori în spitalul de Psihiatrie din Sfântu Gheorghe pentru consum de substanțe volatile. Criminalul, în vârstă de 16 ani și jumătate, provine dintr-o familie dezorganizată din județ.

De la vârsta de 7 ani, acesta a devenit consumator de substanțe volatile, adică se droghează cu prenadez.

O crimă suspectă a zguduit orașul Sfântu Gheorghe săptămâna trecută, după ce trupul unui bărbat a fost descoperit sub un pod. Anchetatorii au început cercetările și au stabilit că este vorba de o crimă, după ce pe trupul neînsuflețit al victimei au fost găsite urme de violență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top