Connect with us
insarcinata la 16 ani

Știri

Caz incredibil în România! A rămas însărcinată la 16 ani, dar medicii au descoperit că este virgină! Ce se întâmplase, de fapt

Un caz cel puțin bizar vine din localitatea Dorohoi, județul Botoșani. O tânără de 16 ani a rămas însărcinată, dar doctorii spun că aceasta este virgină.

Fata este gravidă în 19 săptămâni, scrie Cancan, iar cazul a intrat și în atenția oamenilor legii.

Se pare că fata a acceptat să întrețină relații sexuale cu un tânăr de 24 de ani din aceeași comună. Ea a rămas însărcinată, dar a ascuns acest lucru până când bebelușul s-a dezvoltat, iar burta nu a mai putut fi ascunsă.

Imediat ce și-au dat seama că fata lor este gravidă, părinții adolescentei au depus o sesizare la polție, pentru viol.

Medicii au stabilit însă că nu a fost vorba de așa ceva, iar fata a recunoscut ulterior că a întreținut de bunăvoie raporturi intime cu tânărul.

Mai mult decât atât, doctorii au confirmat sarcina aflată în evoluţie, dar au rămas surprinşi când au constatat că eleva este, biologic, încă virgină.

„Sunt frecvente astfel de cazuri, mai ales în ultima perioadă. Fetele prezintă un himen complezent şi practic la un control de specialitate nu se poate evidenţia actul sexual. Cu alte cuvinte himenul este foarte elastic“, a fost explicaţia unui medic ginecolog din Dorohoi.

Citește și: Călugăr cercetat că lasat-o gravidă pe Maica Sebastiana

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top