Connect with us

Știri

Caz Șocant: I-a dat foc iubitei sale! Fata ar fi însărcinată

Un caz șocant s-a petrecut în județul Brașov. Un tănâr de doar 21 de ani i-a dat foc iubitei sale, în vârstă de 17 ani, după o criză de gelozie.

Din primele informații, reiese că fata era însărcinată. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov.

Se pare că cei doi au avut o ceartă, iar tânărul a cedat nervos și a decis să-i dea foc iubitei sale.

„Ar fi stropit-o pe aceasta cu o substanță inflamabilă și i-ar fi dat foc. Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului și victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri”, au spus reprezentanții IPJ Brașov

Tânărul a fugit de acasă imediat ce i-a dat foc iubitei, însă a fost găsit de polițiști. La această oră, el este audiat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă, a declarat că fata de 17 ani a suferit arsuri la nivelul brațelor, al toracelui și al feței. Ea a fost transportată, de urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov.

Există informații, pe surse, conform cărora fata este însărcinată.

Dosarul de cercetare penală pentru tentativă la omor este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.  Având în vedere că victima este minoră, urmează să fie declinat către Parchetul pentru Minori și Familie.

Citește și: Cine este Adela Lăpădat, polițista care și-a ucis copilul și mama, și ce pățise înainte de crimă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top