Connect with us
Caz şocant în Piteşti: Un poliţist şi-a împuşcat mortal copilul apoi s-a sinucis

Știri

Caz şocant în Piteşti: Un poliţist şi-a împuşcat mortal copilul apoi s-a sinucis

Un bărbat şi fiul său în vârstă de 3 ani au fost găsiţi morţi, sâmbătă, într-un apartament din municipiul Piteşti, din primele cercetări rezultând că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere.

Conform unor surse judiciare, există indicii că bărbatul, care era poliţist în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, şi-a împuşcat mortal fiul şi apoi s-a sinucis. El ar fi folosit pistolul de serviciu, pe care nu îl predase la ieşirea din schimb.

Poliţistul avea 29 de ani şi fusese declarat apt la ultima testare psihologică, potrivit aceloraşi surse.

Conducerea anchetei a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Cei doi au fost găsiţi de pompieri, care au intervenit în urma unui apel la 112 făcut de mama copilului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, s-a intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, la solicitarea unei femei. În interior se aflau fostul soţ şi copilul de 3 ani, pentru care aveau custodie comună.

Cine este Marius Franţescu, poliţiştul care şi-a împuşcat copilul

Poliţisitul de la Crimă Organizată se numeşte Marius Franţescu şi era în divorţ cu soţia lui, scrie adevărul.ro.

Marius Franţescu este fiul preşedintelui PNL Mioveni, Costel Franţescu. Bărbatul era angajat al Brigăzii  de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi lucra în Poliţie din anul 2011.

Divorţase de puţin timp de soţia sa, Alina Lăudatu, şi ea poliţistă la Serviciului Economic al IPJ Argeş, cu care avea un copil în vârstă de trei ani. Cei doi împărţeau custodia copilului.

Astăzi, 3 noiembrie 2018, Marius Franţescu şi-a ameninţat fosta soţie că-l va omorî pe micuţul aflat la el, după care se va împuşca. De altfel, femeia este şi cea care a sunat la 112 după ce a găsit blocată uşa apartamentului în care se aflau cei doi.

Trupurile neînsufleţite ale poliţistului şi copilului său de 3 ani au fost găsite în apartamentul de pe strada Trandafirilor, din cartierul piteştean Eremia Grigorescu, acolo unde locuia bărbatul.

Citeşte şi: Bărbat împușcat în trafic în Ilfov, după un incident cu polițiștii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top