Connect with us

Știri

Caz șocant la TV. A murit în timpul unei emisiuni VIDEO

Un caz șocant petrecut la o televiziune a făcut înconjurul lumii. O bătrână profesoară și activistă civică a murit chiar în timpul unei emisiuni, iar telespectatorii au putut urmări cutremurați ultimele clipe din viața ei.

„Ne povestea câteva lucruri interesante despre viață ei. Arată normal. La un moment dat, a început să sughite. A trebuit să scurtăm interviul și să băgăm un documentar.

Și-a dat capul pe spate. Am dus-o la spital, dar nu s-a mai putut face nimic”, a mărturisit prezentatorul emisiunii la care profesoara se afla.

Cazul incredibil s-a petrecut la o televiziune din India. Rita Jitendra, de 81 de ani, era invitată în cadrul unei emisiuni tv. Acolo a discutat despre cariera ei, aducându-și aminte de cele mai importante momente din viața ei.

La un moment dat, aceasta a dezvăluit cum vrea să moară.

Ea spunea că vrea să părăsească această lume muncind, la fel ca fostul președinte al Indiei, Avul Pakir Jainulabdeen Abdul Kalam.

Nu după mult timp, aceasta a dat capul pe spate și a părut că se sufocă. Deși a fost dusă cât s-a putut de repede la spital, medicii nu au mai putut face nimic decât să pronunțe decesul.

Citește și: O tânără artistă din România a murit. Ce făcuse cu trei zile înainte de tragedie

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. jegosii din presa

    2018-12-15T04:40:11+02:00 at 4:40

    Si unde e moartea in direct, boschetarilor?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top