Connect with us
Cazul Elodia Ghinescu, deslușit: "A fost un omor spontan"

Știri

Cazul Elodia Ghinescu, deslușit: „A fost un omor spontan”

Cazul Elodia Ghinescu rămâne încă unul plin de mister, iar controversele legate de presupusa crimă a lui Cristian Cioacă, soțul acesteia, continuă și azi,

Pe 12 august august, magistraţii Tribunalului Argeş l-au condamnat pe fostul poliţist Cristian Cioacă la 16 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu nouă ani.

Fostul poliţist a fost, de asemenea, obligat să plătească familiei Ghinescu daune morale de câteva sute de mii de euro.

Cristian Cioacă a susținut mereu că este nevinovat și i-a acuzat pe anchetatori că i-ar fi „plantat” probele găsite în timpul cercetărilor.

Comisarul șef Vasile Viorel, coordonatorul anchetatorilor care lucrează la cazul Elodia, a explicat de ce Cristian Cioacă a ajuns singurul suspect de crimă în acest dosar.

„Tot dormitorul în care cei doi locuiau are tei straturi de vopsea.

În locul în care s-au descoperit urme de sânge sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului și stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet și unul de vopsea.

Sub parchet s-a găsit o cantitate de sânge ce ne-a dus la concluzia că acolo a fost o crimă”, a spus acesta, conform stirilekanald.ro.

Anchetatorul crede că trupul Elodiei a fost secționat în baie și bănuiește că armă crimei a fost chiar pistolul lui Cristian Cioacă.

„Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar considerăm că a folosit tocul pistolului.

Nu pistolul că armă de foc, ci că obiect vulnerant. Nu credem că acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, a declarat comisarul șef Vasile Viorel.

Citește și: Mama Elodiei, întâlnire între patru ochi cu Cristian Cioacă. S-a aflat adevărul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top