Connect with us
Ce a apărut în blocul în care a locuit Elodia Ghinescu, la 11 ani de la dispariția avocatei

Știri

Ce a apărut în blocul în care a locuit Elodia Ghinescu, la 11 ani de la dispariția avocatei

Misterul Elodiei Ghinescu continuă să stârnească și astăzi controverse, deși au trecut 11 ani de când avocata a dispărut.

Cu toate că a fost declarată moartă, sistemul birocratic din România a făcut posibilă apariția unei situații bizare.

Astfel, Elodia este dată în judecată de asociația de proprietari din blocul unde are un apartament, în ciuda faptului că aceasta a fost pronunțată decedată.

Motivul îl reprezintă datoriile mari la plata întreținerii, notează observator.tv.

Elodia Ghinescu, dar și Cristian Cioaca (aflat în spatele gratiilor) au mai fost chemați la tribunal de vecini, fiind reclamați că nu și-au plătit datoriile la întreținere. în urma verificărilor, magistrații au hotarât ca Elodia și Cioacă să își achite datoriile, care se ridică la aproximativ 9.000 de lei.

Recent, Elodia a fost chemată din nou în fața instanței, pentru că s-au adunat alte datorii la întreținere, de aproximativ 1.000 de lei.

Locuința în cauză este cea în care Elodia a avut cabinetul de avocatură. Vecinii au fost șocați să vadă că numele avocatei încă apare pe lista datornicilor la întreținere și și-au amintit de acest caz sinistru.

Avocata Elodia Ghinescu, disparută în 29 august 2007, a fost declarată oficial moartă, printr-o sentință a Judecătoriei Brasov.

Ce spune mama Elodiei Ghinescu

Unul dintre cele mai controversate cazuri ale istoriei moderne, dispariţia Elodiei, este departe de a se fi încheiat. Discutat şi disputat la toate nivelurile, cazul stârneşte încă idei şi controverse.

Mama sa, Emilia Ghinescu, a venit cu o nouă declaraţie şocantă. Ea a mărturisit că a şocat-o ce i-a spus fostul ei ginere despre fiica ei, potrivit antena3.ro.

„M-a sunat atunci, după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dar noi nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum. Şi plângea de nici nu înțelegeam.

Am oprit mașina ca să pot să înțeleg ce zice și îmi spunea că toată viața a făcut ce a vrut și că acum am ascultat de părinți și uite ce am făcut.

Și că o să mă arunc cu mașina într-o prăpastie și nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Și atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut?

Citește și: Dezvăluirea INCREDIBILĂ: Unde se află Elodia: „N-am nicio îndoială că…”

Bineînțeles că nu zicea nimic”, a spus mama Elodiei, conformaceleiaşi surse. Astfel, femeia şi-a adus aminte că fostul ei ginere i-a mărturist că ar vrea să se sinucidă și i-a spus că nu își va mai vedea fiica, nici vie, nici moartă.

Femeia nu poate înțelege de ce Cristian Cioacă a luat așa o pedeapsă de mică.

3 Comments

3 Comments

  1. Dorina Dammers

    2018-08-06T16:29:20+03:00 at 16:29

    ELODIA NU A FOST SCOASÄ DE LA INTRETINERE , CINEVA TREBUIA SÄ FACÄ O LICHIDARE , NU S-A FÄCUT SI CA URMAE , EA FIGUREAZÄ INCÄ PE LISTA LOCATARILOR …. EXISTÄ UN HAUS MEISTER CARE TREBUIE SÄ O STEARGÄ DE LA INTRETINERE .

  2. Chira Andi

    2018-08-05T15:03:27+03:00 at 15:03

    Da, am vazut-o si eu pe Elodia, statea la coada la covrigi

  3. calin cornel

    2018-08-04T22:45:35+03:00 at 22:45

    Datini și mie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top