Connect with us
Ce a decis ministrul Sănătății după moartea lui Ilie Balaci

Știri

Ce a decis ministrul Sănătății după moartea lui Ilie Balaci

Corpul de Control al ministrului Sănătății va efectua investigații la spitalul din Craiova și la serviciul de urgență, după moartea lui Ilie Balaci, spun surse guvernamentale.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, va dispune controale la spitalul din Dolj, dar va cere și înregistrările de la 112, în cazul lui Ilie Balaci.

Informația a fost confirmată de aceasta luni dimineața, la Digi 24.

Decizia Sorinei Pintea vine după ce familia lui Ilie Balaci a arătat că există suspiciuni în jurul morții acestuia și au cerut o autopsie.

Potrivit ziaruldecraiova.ro Ilie Balaci a avut probleme respiratorii cu câteva zile în urmă, a mers la doctor, iar acesta i-a prescris o reţetă contra unei alergii.

Duminică dimineaţa, alergia avea să provoace infarctul, dar şi să blocheze procedura de resurscitare a fostului mare fotbalist.

Conform sursei citate, când şi-a dat seama că nu are echipamentul necesar, echipajul de pe Serviciul de Ambulanţă Dolj a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD dotat cu un medic.

Apoi, medicii au încercat să-l intubeze folosindu-se de un tub de dimensiuni mai mici, destinat pacienţilor copii, dar, după o oră şi jumătate, Balaci a fost declarat mort.

Medicii craioveni spun că moartea lui Ilie Balaci a fost provocată de un accident vascular cerebral.

Moment emoționant în memoria lui Ilie Balaci, la meciul CSU Craiova – FCSB

Partida de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB a început, duminică, la ora 21.00, iar înainte de fluierul de început al arbitrului, fanii echipei locale au cântat imnul imnul Universităţii şi s-au uitat pe un ecran imens la momente în care Ilie Balaci era în teren.

Meciul a început cu un moment de reculegere, timp în care jucătorii şi arbitrii au avut tricouri speciale, pe care era imprimat chipului fostului mare jucător al Craiovei Maxima.

În minutul 8 al meciului jucat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, arbitrul de centru a oprit partida, iar mii de trandafiri albi au fost aruncaţi în teren, în memoria lui Ilie Balaci, „Minunea Blondă” a Craiovei.

FCSB a deschis scorul cu câteva secunde înainte de momentul de reculegere.

Oltenii au reușit să întoarcă scorul și să câștige meciul cu 2-1, după două goluri marcate în repriza secundă. Echipa antrenată de Devis Mangia a dedicat victoria lui Ilie Balaci.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Ilie Balaci înainte de a muri. Ultimele cuvinte ale fostului fotbalist

Citește și: Reacțiile din lumea sportului la aflarea veștii că Ilie Balaci a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top