Connect with us
Ce au făcut acești turiști pe litoralul românesc: "Nu mai vreau concediu în România"

Știri

Ce au făcut acești turiști pe litoralul românesc: „Nu mai vreau concediu în România”

Curățenia pe plajele din România a devenit de multă vreme o problemă. În vreme ce unii turiști se plâng de mizerie, alții nu fac decât să o sporească și să aibă un comportament grosolan.

Este cazul și acestor turiști, care au fost surprinși într-o ipostază care nu le face deloc cinste. Puteți urmări ce au făcut în videoclipul de mai jos!

„La plantat de porumb pe litoral. Țăran oriunde-ai fi. Nu mai vreau concediu in Romania”, a scris cel care a postat videoclipul pe Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. S. Zissu

    2017-08-20T19:48:37+03:00 at 19:48

    ” Nu mai vreau in concediu in Romania”: Si mai se mira lumea dece se plang unii turisti de mizerie si gunoaile care sunt ingropate in nisip la mare?. Daca ati fost si dvs, pe plaja, cate cosuri de gunoi sunt acolo si la ce distante?. Pe plajele occidentale sunt la cel mult 20-30 metri un cos de aruncat ramasitele consumate pe plaja. Pana ce autortatiile nu vor lua masuri chiar pe plajele particulare de a controla, suspenda s-au chiar inchide portiuni de plaja, mizeria va ramane cu consecinte si de inbolnavire pe mai departe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top