Connect with us
Ce au făcut fiul lui Florin Busuioc și sora acestuia după ce prezentatorul a făcut infarct

Știri

Ce au făcut fiul lui Florin Busuioc și sora acestuia după ce prezentatorul a făcut infarct

Fiul lui Florin Busuioc și sora actorului au reacționat după ce îndrăgitul prezentator meteo a suferit un infarct și a fost internat în stare gravă.

Florin Busuioc a fost transferat la Institutul CC Iliescu din București cu un elicopter SMURD, după ce la spitalul din Craiova i-a fost montat un stent.

Starea acestuia este gravă, dar stabilă.

Fiul lui Florin Busuioc din căsătoria cu Marieta a avut o primă reacție după ce a aflat că tatăl său este pe patul de spital.

„Am aflat dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoșire grabnic”, a declarat Florin Busuioc Jr. pentru www.spynews.ro. Cei doi nu au avut niciodată o relație apropiată.

De asemenea, sora lui Busu a reacționat și ea pe contul său de Facebook.

”Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, pe contul său de Facebook.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fața locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș.

„A suferit un infarct, urmat de un stop cardiac, a fost resuscitat destul de repede de colegii de la Urgenţe, i-a fost administrat un tratament trombolitic. A fost adus în departamentul de urgenţă al spitalului din Craiova.

Aici a făcut încă trei stopuri cardiace, care s-au resuscitat, s-a pus problema transportului la Bucureşti, dar din păcate, condiţiile atmosferice nu au permis zborul cu elicopterul pentru că era ceaţă.

Starea hemo-dinamică era una foarte gravă. Era un şoc cardiogen, tensiune 6, era intubat, ventilat mecanic”, a declarat doctorul Paul Traşcă, medicul care l-a operat pe Florin Busuioc.

Citește și: Ultimele imagini cu Florin Busuioc înainte de infarct. Ce făcea actorul

Citește și: Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc dezvăluie în ce stare se află acesta

Citește și: Reacția PRO TV după ce Florin Busuioc a făcut infarct

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top