Connect with us

Știri

Ce au găsit anchetatorii în apartamentul unde a fost omorâtă vedeta PRO TV

Apar informaţii noi din ancheta care este în desfăşurare peste Prut. În urma cercetărilor din aparatamentul în care a fost omorâtă frumoasa Anastasia Cecati, poliţiştii au descoperit arma crimei.

Este vorba despre un cuţit pe care, în urma expertizei realizate de criminalişti, au fost găsite amprentele lui Alexei Mitachi. Arma crimei a fost găsită în bucştşria apartamentului unde cei doi locuiau.

Chiar dacă apropriaţii lui Alexei susţin că omorul ar fi fost comis de o cu totul altă persoană, anchetatorii care se ocupă de acest caz susţin că acest lucru este exclus din start.

Şi anume faptul că frumoasa moldoveancă a fost ucisă din gelozie. Imediat după crimă, bărbatul a dat un mesaj după care s-a aruncat în gol.

Anchetatorii care se ocupă de acest caz merg pe acelaşi fir

Trist este că în urma celor doi a rămas o fetiţă de doar 3 săptămâni. Aceasta din urmă a fost transportată la spital imediat după oribila crima.

În ceea ce priveşte starea de sănătate a fetiţei, medicii susţin că se observă ceva schimbări nu tocmai favorabile. Copilul era obişnuit să fie alăptat iar acum este hrănit de către medici. Acest lucru ar putea să-i dăuneze însă medicii fac tot posibilul ca fetiţa să se dezvolte normal şi să nu fie probleme majore de sănătate.

Momentan nu se ştie în custodia cui va rămâne asta deoarece legea prevede că în astfel de cazuri copilul trece automat în custodia statului. Medicii sper ca acest lucru să se lămurească cât mai curând posibil.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la metrou. Adevărul s-a aflat acum

Detalii şocante ies la iveală în cazul crimei de la metrou. Crimă care la finele anului trecut făcea înconjurul României.

Atunci, Alina Ciucu, îşi găsea sfârşitul împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban.

Fata a lăsat în spate multă durere, iar apropiaţii acesteia au susţinut mereu că tânăra era un exemplu de modestie pentru ceilalţi. Alina avea o viaţă modestă şi lucra la un restaurant din Capitală.

Tânăra a fost crescută de o familie din vecini pentru că mama ei era grav.

Însă, recent a apărut o informaţie care dă totul peste cap

Surse din localitatea unde a crescut Alina Ciucu susţin că mama naturală a fetei este moartă de mai bine de 4 ani.

Potrivit stirilekanald.ro, nici tatăl trecut pe certificatul de naştere nu este defapt tatăl ei.

Alina Ciucu a murit la sfârşitul anului trecut. Atunci ea a fost împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban, o femeie cu grav tuulburări psihice.

Cu puţin timp înainte de a face acest gest, Magdalena Şerban a încercat să arunce în faţa metroului o altă tânără.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top