Connect with us
Ce au păţit Traian Băsescu şi Liviu Dragnea după ce au votat la referendum

Știri

Ce au păţit Traian Băsescu şi Liviu Dragnea după ce au votat la referendum

Cetăţenii nu prea s-au îmghesuit sâmbătă dimineaţa la urne dar politicienii s-au îngrămădit să voteze la referendum şi să îşi facă puţină campanie odată cu acest eveniment.

Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Lia Olguţa Vasilescu s-au dus la urne pentru a-şi arăta sprijinul pentru familia tradiţională.

Primii doi au avut parte de o surpriză neplăcută după ce au votat la liceul Jean Monet din Capitală.

Aceştia s-au dus să dea mâna cu membrii comisiei de vot, dar unul dintre delegaţi nu a dorit să dea mâna nici cu fostul preşedinte al ţării şi nici cu actualul şef al PSD.

”Un domn care citea o carte. Probabil era un pesedist înrăit. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimești”, a declarat Băsescu, după vot.

”Mi-am exprimat opțiunea democratică” a spus Traian Băsescu la ieșire din secția de votare. Întrebat despre situația Elenei Udrea, fostul președinte a spus doar un ”Bine…” și a plecat, însoțit de soția sa, fără a mai face alte declarații.

Se pare că nu a fost vorba despre un PSD-ist înrăit pentru că aceeași persoană a refuzat să dea mâna și cu Liviu Dragnea.

”Este vorba despre cei șapte ani de-acasă!”, a fost comentariul liderului PSD.

Conform celor de la Mediafax, se pare că ar fi vorba despre un delegat al USR.

„Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne defineşte ca societate şi naţiune. E bine să decidem noi ce vrem pentru societatea noastră. Ni se spune de ani de zile că alţii ştiu mai bine ceea ce e bine pentru noi.

Eu cred că e momentul să decidem noi ce societate şi ce ţară vrem să avem şi cum vrem să trăim”, a declarat Liviu Dragnea la ieşirea din secţia de votare de la Liceul „Jean Monnet”.

Citeste si:Referendum familie 2018: Prezență la vot și EXIT POLL – Update

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top