Connect with us

Știri

Ce DECIZIE-SOC a luat GABRIELA CRISTEA in legatura cu tatal ei BOLNAV, cu o zi inainte de CUNUNIA CIVILA!

Nici macar dragostea nu reuseste sa o schimbe pe Gabriela Cristea vizavi de tatal ei. Aceasta nu l-a invitat la cununia civila care va avea loc maine. Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor ajunge sot si sotie din punct de vedere civil, exact pe tronsonul orar la care este emisa emisiunea lor.

O apropiata a Gabrielei Cristea, Paula Craciunescu, a declarat pentru postul Prima TV ca tatal Gabrielei Cristea a gresit foarte mult, fapt pentru care este firesc ca ea sa ii intoarca spatele acum. „In sufletul ei, e foarte suparata. Nu-mi permit sa il jignesc, daca e bolnav, ii urez sanatate. Domnul Cristea nu este un tata adevarat”, se confeseaza prietena Gabrielei Cristea.

CITESTE SI: CEL MAI MARE CUTREMUR DIN ACEST AN DIN MAREA NEAGRA

Paula Craciunescu a dezvaluit ca tatal Gabrielei Cristea s-a certat si cu fratele vedetei: „Acest lucru spune ceva. E un semnal de alarmă de rău pentru el. Dacă ambii copii nu vorbesc cu el, ar trebui să-i dea de gândit. Nu contează diferenţa de vârstă dintre ei. Tavi este un băiat minunat. Vin des la noi… M-au invitat să stau la masă cu părinţii lui Tavi, pe care îi cunosc. Cu mama lui Tavi, Elena, mă înţeleg de parcă ne ştim de o viaţă. Şi ea o iubeşte mult pe Gabi. Spune că atunci când intră Gabriela în curte, răsare soarele! Iar Gabriela o iubeşte şi ea ca pe o mamă”.

Gabriela Cristea a rupt orice legatura cu Eugen Cristea de la varsta de 18 ani. Acesta nu era de acord cu cariera pe care avea sa o urmeze, jignind-o in repetate randuri. Intr-un moment de cumpana financiara, Gabriela Cristea a pozat in revista Playboy, ceea ce a atras si mai mult antipatia familiei.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top