Connect with us

Știri

Ce fac tot mai multe adolescente ÎNSĂRCINATE pentru a-și păstra bebelușii mici! E groaznic…

Un studiu îngrijorător a scos la iveală mai multe practici șocante la care recurg adolescentele însărcinate.

Astfel, potrivit unui studiu antropologic desfășurat pe o durată de 10 ani, s-a constatat că unele fete se apucă de fumat în timpul sarcinii pentru că își doresc copii mai mici și nașteri mai ușoare.

„Nu aş cataloga asta drept un trend, dar am întâlnit cazuri destul de des încât să observ un tipar. Oriunde am fost, am cunoscut măcar câteva fete care vorbeau despre asta”, a spus Simone Dennis, cercetător la Universitatea Națională din Australia, conform vice.com.

Dennis a intervievat mai multe fete însărcinate care fumau în locuri publice, iar motivul cel mai des întâlnit a fost această „strategie de a reduce greutatea fătului la naştere”.

„Majoritatea se tem de rupturi sau despicături, multe din ele au surori mai mari sau prietene care au născut, iar femeile tind să descrie experienţa ca pe o poveste de groază. Frica de naşteri traumatizante a fost exacerbată şi de teamă că vaginul nu va mai fi niciodată la fel. Sunt îngrijorate că nu se vor mai putea prezenta la fel în faţa bărbaţilor, dacă se rupe ceva în timpul naşterii”, a mai spus aceasta.

Totodată, unele dintre acestea se apucă de fumat pentru a-și reduce pofta de mâncare și pentru a nu se îngrășa în timpul sarcinii.

Citește și: Soțul a abuzat-o sexual la două săptămâni de la naștere. Ce s-a întâmplat cu ea după acest abuz

Citește și: A fost acuzată că a rămas gravidă cu un băiat de 11 ani! Cum s-a întâmplat totul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top