Connect with us
Ce face fata asta în pat, în fiecare noapte, până la 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!

Știri

Ce face fata asta în pat, în fiecare noapte, până la 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!

Selfie-ul este o modă care a prins pe toată lumea, de la minori și până la persoane care au ajuns la vârsta a treia. Cu toate acestea, însă, unele persoane abuzează de această practică şi o duc până la limita penibilului.

Este şi cazul lui Charlotte Michaels, o tânără din Marea Britanie în vârstă de 23 de ani, care a dezvoltat o adevărată obsesie pentru fotografiile de tip selfie.

Poate părea greu de crezut, însă fata îşi face sute de selfie-uri zilnic. A devenit un obicei să și facă poze chiar şi la evenimente unde acest lucru este total nepotrivit, de exemplu la înmormântări.

La finalul zilei, Charlotte obișnuiește să stea până târziu în noapte, de multe ori până la 3 dimineaţă, ca să le editeze. După editare, britanica are grijă să posteze pe rețelele de socializare pe cele mai reușite dintre ele..

Citește și: Un adolescent s-a electrocutat în timp ce își făcea un selfie, în Parcul Herăstrău

Acest obicei l-a exasperat pe iubitul ei, care a decis să se despartă de ea. Povestea a devenit virală în toată lumea.

Charlotte

Charlotte a dezvăluit că ultimul ei iubit a părăsit-o pentru că dădea prioritate camerei de luat vederi în locul lui. Cu toate acestea, tânăra a dezvăluit:

„Nu-mi deranjează! În ochii mei, el a stricat toată distracția”, a spus Charlotte pentru Daily Mail.

Cum arată o zi din viața lui Charlotte:

„Mă trezesc în fiecare dimineață între orele 6:00 și 7:00 și, de obicei, durează o oră pentru a-mi face machiajul”, spune ea.

„Atunci sunt gata să îmi pregătesc ținuta. Port adesea culori închise, deoarece tind să mă facă să arăt mai bine în poze”.

Citește și: Și-a făcut un selfie și a ajuns la închisoare! Ce se ascunde în fotografie

Seara, după ce își face sute de fotografii, începe să le trimită mamei sale și celui mai bun prieten. Aceștia își dau cu părerea despre fotografii. Numai după aceea le postează pe rețelele de socializare.

Pentru că stă până târziu în noapte să editeze pozele, tânăra suferă de insomnie. Medicul i-a spus că se întâmplă acest lucru din cauza selfie-urilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top