Connect with us

Știri

Ce le rezerva anul 2016 lui IOHANNIS, PONTA si BASESCU. Iata ce spune numerologul Mihai Voropchievici

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a analizat datele unora dintre cei mai importanti politicieni si a facut o previziune pentru anul 2016. Iata ce ii asteapta in noul an pe Klaus Iohannis, Traian Basescu si Victor Ponta.

Numerologul considera ca daca Klaus Iohannis va incepe anul bine, „putin mai vocal”, acesta si-ar putea asigura inca un mandat de presedinte.

„Intrand in zona de impact la Klaus Iohannis, dansul intra intr-un an personal 1. Este un nou inceput de ciclu personal de 9 ani si daca demareaza bine din ianuarie a pornit cu mai mult curaj, cu mai mult aplomb si un pic mai vocal sa faca niste lucruri bune asta, lucru care inseamna ca si-a asigurat doua mandate”, a precizat numerologul.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici dezvaluie ce secrete ascunde numarul locuintei tale: „Numarul 3 – asociati infidelitatii, la numarul 7 stau MISTERIOSII” VIDEO

Mihai Voropchievici a analizat si ce spun astrele despre Victor Ponta.

„Ponta intra intr-un an personal 2, are cifra de destin 3, cade intr-un an de final 9. Este bun, dar la domnia sa va fi una calda, una rece. Mai multe reci in prima parte a anului si mai multe calde pe final.  (…) A cautat sa faca, pe cat a fost posibil, niste schimbari care nu trebuiau facute. A fost in an de 1, a cautat sa dea dovada de diplomatie, sa stea in piua a doua, cum spuneau copiii. Sa nu actioneze asa cum a facut. Trebuia sa aiba un curaj nebun si toate lucrurile mergeau perfect”, a spus Voropchievici.

Despre Traian Basescu, numerologul precizeaza ca acesta se va ocupa in 2016 de „e casa, familie, de problemele de sanatate”.

„Domnia sa se va ocupa pregnant numai de casa, familie, de problemele de sanatate. Are posibilitati de noi inceputuri, ca anul de nastere, 1951, adunate toate dau 16, ceea ce inseamna esecuri, apoi noi inceputuri”, a declarat Mihai Voropcheivici, potrivit Romania TV.

foto:monitorulcj.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top