Ce mai face „Betty cea urata” – Iată cum arată acum Ana Maria Orozco

Sigur iti amintesti si tu de celebra telenovela „Betty cea urata„! Chiar daca nu ai urmarit-o cu regularitate, sigur ai prins macar cateva secvente si ai observat cat de … urata era protagonista. Sigur ca ai aflat, intre timp, ce frumusete se ascundea sub acel machiaj bine facut. Dar oare cum arata astazi Ana Maria Orozco, la 16 ani de cand s-a filmat serialul?

Ana Maria Orozco a devenit cunoscuta datorita rolului din Betty cea urata, o telenovela filmata in anii 2000 care a fost extrem de populara in toata lumea, inclusiv in Romania. S-au facut glume si s-au nascut pasiuni, totul in jurul unui personaj faimos … pentru uratenia sa.

Dar ea nu este deloc urata ci, dimpotriva, la 42 de ani, are o silueta de invidiat si un chip lipsit de riduri. Iata imagini recente cu actrita, postate pe retelele de socializare!

Serialul „Betty cea urata”, pentru care Ana Maria Orozco si-a schimbat complet aspectul fizic si s-a transformat intr-o femeie extrem de urata, dar inteligenta, a avut peste 160 de episoade. Filmarile pentru telenovela Betty cea urata au inceput in 1999, cand actrita avea 26 de ani.

Ana Maria Orozco si-a continuat cariera de actrita si in prezent filmeaza pentru o telenovela numita „Intoarcerea lui Lucas” („El regreso de Lucas”). Iata cea mai noua fotografie cu Ana Maria Orozco, alaturi de colegii de platou!

Chiar daca a jucat rol de urata, Ana Maria a fost mereu constienta de frumusetea sa asa ca a avut curajul de a se lasa fotografiata nud, la varsta de 42 de ani!

Fanii nu au uitat de perioada in care a jucat in „Betty cea urata” si i-au amintit actritei de aniversarea de 16 ani! Voi puteti crede ca au trecut 16 ani de cand s-a filmat aceasta telenovela?

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More