Connect with us
Ce martisor isi doreste fiecare zodie

Știri

Ce martisor isi doreste fiecare zodie în 2019

Martisorul perfect, in functie de zodie

Care este martisorul perfect, in functie de zodia ta?
Te-ar putea interesa si: Cadouri pe care le poti oferi in loc de martisoare de 1 martie

Te-ar putea interesa si: Meriti un martisor cu „patratele”. Daca nu-l primesti cadou, ia-ti-l singura!

BERBEC
Alege un martisor auriu sau rosu aprins pentru Berbec, deoarece acesta este pasional (asta simbolizeaza culoarea rosie) si adora viata de lux (auriul).

TAUR
Un martisor perfect pentru Taur trebuie sa fie unul valoros. Taurii se uita la pret si la calitatea cadoului ales, asa ca nu te mira daca te va refuza. Cele mai scumpe flori si cele mai impodobite martisoare (chiar daca nu se pun neaparat la piept) sunt ideale pentru Tauri.

GEMENI
Gemenii sunt copii pana mor, asa ca un martisor perfect pentru acestia ar fi unul care sa le aminteasca de latura lor ingenua: un zambet de soare, o masinuta sau o papusa.

RAC
Racii sunt sensibili asa ca orice simbol care sa le aminteasca de nevoia de a avea un camin sau o familie va fi cadoul perfect de 1 Martie. Martisorul in forma de castel, de inimioara sau inel de logodna este ideal.

Te poate interesa si: Ce cadouri ar vrea sa primeasca femeile in luna martie

LEU
Leul are o fire solara asa ca nu vei da gres daca martisorul va fi portocaliu, galben aprins sau rosu pasional. Leii sunt cocheti si prefera in general cadouri simple, dar scumpe si frumoase.

FECIOARA
Daca le oferi o bucata de safir sau smarald fecioarelor, legate de un snur, este cel mai bun cadou pe care l-ai putut face vreodata cu ocazia insalarii primaverii. Fecioarele sunt diafane si pretioase precum nestematele.

BALANTA
Incearca un martisor sub forma de floare in albasru si roz. Balanta va aprecia orice tip de cadou dar se va sensibiliza mai mult daca primeste o floare (fie ca este artificiala sau reala).

SCORPION
Crizanteme, perle sau pietre negre semi-pretioase: acestea, legate cu un snur alb-rosu, sunt perfecte pentru un Scorpion. Scorpionul adora misterul si este gata oricand sa devina in centrul atentiei insamantand indoiala si curiozitatea in ceilalti.

SAGETATOR
Sagetatorul este extrovertit, asa ca un greieras ar putea fi cadoul perfect. Poti alege si jucariile e plus in miniatura, Sagetatorul fiind sensibil cand vine vorba de animalute: un cap de ursulet, un catelus, o pisicuta etc.

CAPRICORN
Martisorul in forma de fluturas este cel care il caracterizeaza cel mai bine pe nativul Capricorn. Acesta are o fire visatoare si are capacitatea de a se metamorfoza precum un fluture.

VARSATOR
Cel mai greu cadou de oferit este pentru nativul Varsator. Acestia au multe pretentii si isi schimba gusturile de la un minut la altul. Te poti salva cu o orhidee sau un ametist.

PESTI
Alege violetul, verdele sau culoarea bordo pentru Pesti, daca te gandesti sa cumperi cel mai bun martisor. Pestii nu fac nazuri la cadoul primit ci la culoarea acestuia.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top