Connect with us
Ce nereguli a depistat Primăria Sectorului 2 la clubul Bamboo în ultima vreme

Știri

Ce nereguli a depistat Primăria Sectorului 2 la clubul Bamboo în ultima vreme

Primăria Sectorului 2 a Capitalei a descoperit numeroase nereguli la clubul Bamboo în ultimele luni. Clubul a fost amendat de mai multe ori din cauza instalației electrice și a ieșirilor de siguranță.

„La data de 16.06.2016 societatea comercială a fost sancţionată contravenţional de către poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale Sector 2 – Serviciului Control Comercial. Amenda a fost aplicată conform Legii nr. 12/1990 *republicată*, pentru desfăşurarea de activităţi de alimentaţie publică, fără să aibă Autorizaţia de desfăşurare a activităţilor prevăzute în grupele cod CAEN 561 (restaurant), 563 (Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor) de la Primăria Sectorului 2”, se arată în comunicatul semnat de şeful Poliţiei Locale Sector 2, Aurel Dobrilă, scrie news.ro.

Nereguli peste nereguli

„În vederea reautorizării bazei de agrement – etapa II – corpul de birouri şi unităţi de cazare, autorizată iniţial prin AC nr. 1197/74T/11.10.2006 şi nr. 999/48T/31.07.2008, SC MORGANA INVEST SRL a solicitat şi obţinut de la Primăria Sectorului 2 Autorizaţia de Construire nr. 654/41T/06.12.2012. Ulterior, a depus anunţul de începere al lucrărilor la Primăria Sectorului 2 cu nr. 66175/10.11.2014 şi la Inspectoratul Regional de Construcţii Bucureşti – Ilfov cu nr. 35815 /17.11.2014. La data de 07.06.2016 poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Control – Serviciul Disciplina în Construcţii s-au deplasat la adresa din Str. Tuzla nr. 50 unde, au constatat că nu se executau lucrări de construire, nefiind demarate lucrările pentru care a fost obţinută Autorizaţia de Construire nr. 654/41T/2012. Cu această ocazie au întocmit o notă de constatare în care se menţionează că lucrările pentru care s-a cerut autorizaţie de construire nu au fost demarate, deşi anunţul de începere a lucrărilor a fost înregistrat, aşa cum prevede legea”, menţionează Primăria Sectorului 2.

În condiţiile în care „la data deplasării în teren nu au fost prezentate planurile-releveu, anexă la Cartea Funciară, prin adresa Poliţiei Locale Sector 2 titularului construcţiilor i-a fost comunicat faptul că autorizaţia pentru desfăşurarea activităţilor de alimentaţie publică nu va fi eliberată de către Primăria Sectorului 2”.

CITEȘTE ȘI: Cine este Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo

„Facem precizarea că girul privind desfăşurarea activităţilor comerciale în orice locaţie este dat de instituţiile reglementate în Legea numărul 359/2004 privind simplificarea formalităţilor la înregistrarea în Registrul Comerţului a persoanelor fizice, asociaţiilor familiale şi persoanelor juridice, înregistrarea fiscală a acestora, precum şi la autorizarea funcţionării persoanelor juridice. Autorizaţia privind desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică reprezintă doar transpunerea solicitării Codului Fiscal de achitare a unei taxe suplimentare de către agenţii economici care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică, (baruri, restaurante şi alte activităţi recreative) şi nicidecum girul autorităţii locale privind legalitatea desfăşurării activităţii”, conchide sursa citată.

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

INCENDIU BAMBOO – Cătălin Botezatu: „Doar 1% din ce a apărut la televizor este adevărat!”

Gabriela Firea, reacție după incendiul din Bamboo: Din punctul meu de vedere, dacă un club nu are autorizaţie, trebuie închis

INCENDIU BAMBOO. Declarații cutremurătoare ale martorilor: „Din spate au izbucnit nişte scântei, fum”

Simona Trașcă și Loredana Chivu se aflau în clubul Bamboo la momentul izbucnirii incendiului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top