Ce s-a întâmplat cu Carmen Stepan, tânăra care a câștigat „Dansez pentru tine” pentru iubitul aflat în scaun cu rotile

Carmen Stepan câștiga în anul 2006 emisiunea „Dansez pentru tine”, unde a făcut pereche cu Victor Slav. Ea a participat la show pentru a câștiga banii necesari unei operații pentru iubitul ei, imobilizat în scaunul cu rotile.

Dani Boariu suferise un accident rutier, iar din această cauză nu mai putea mergea. Carmen a decis să participe la emisiune pentru a adjudeca marele premiul în valoare de 50.000 de euro, bani cu care Dani să se opereze în China.

Carmen a dansat admirabil alături de Victor Slav şi a câştigat al doilea sezon al concursului, în toamna lui 2006. Suma primită, 50.000 de euro, a fost folosită pentru ca Dani să se opereze în China și să facă unele ședințe de recuperare în Franța.

Din păcate, aceste lucruri nu au fost suficiente pentru ca Dani să meargă din nou. Mai mult decât atât, el s-a și despărțit de Carmen.

Dani nu s-a resemnat şi încearcă să ducă o viaţă normală, îşi face singur cumpărăturile şi iese în oraş cu prietenii. De şapte ani, el şi-a deschis o firmă prin care oferă servicii web si web design, scriu cei de la click.ro.

Carmen, iubita lui în urmă cu mai  bine zece ani, nu mai locuieşte în Arad, ci în satul natal, Aldeşti, însă se vede cu Dani de câte ori poate, deşi nu mai alcătuiesc un cuplu. Carmen a rămas acelaşi suflet mare şi a deschis, în sat, un centru pentru copii cu situaţii speciale.

Dacă ar putea merge din nou, Dani ştie ce ar face prima dată:

„M-aş duce la Carmen şi aş îmbrăţişa-o aşa cum nu am putut s-o fac niciodată în toţi aceşti ani din scaunul rulant, apoi… lucruri mici, mărunte, de care mi-e dor“.

Citește și: Dramă în familia lui Reghecampf. A murit mama primei soții a antrenorului

Citește și: Primele imagini cu Carmen Harra şi bărbatul din viaţa ei. Totul a ieşit la iveală

Acest articol a fost actualizat la: 2018-03-08T17:53:50+02:00 17:53

Vezi comentarii

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More