Connect with us
Stareța Sebastiana ajungea în atenția întregii țări în anul 2011, după ce a dat naștere unor fetițe gemene. Iată ce s-a întâmplat cu ea!

Știri

Ce s-a întâmplat cu stareța Sebastiana, măicuța care a născut gemene, după ce a fost alungată de la mănăstire

În anul 2011, stareța Sebastiana, Elena Gâtlan pe numele său din buletin, ajungea în atenția întregii țări, după ce a dat naștere unor gemene.

Cazul petrecut  la Mănăstirea Tăriceni a provocat un imens scandal în rândul bisericii. Măicuța a fost exclusă din viața monahală, rămânând să își crească singură fetițele.

Viața acesteia s-a schimbat radical după ce a fost dată afară din mănăstire, dar nu a rămas fără ajutor. Ștefan Florescu, președintele fundației „Din suflet pentru suflet”, cel care a devenit și nașul fetițelor i-a fost sprijin în această perioadă.

Conform cancan.ro, acesta le-a pus o casă la dispoziție mamei și celor două fetițe, pe numele lor Ana Ecaterina și Maria Nectaria, până când acestea au reușit să se mute la un apartament. Elena Gâtlan locuiește în București cu gemenele și s-a angajat la o fabrică de încălțăminte.

În ceea ce-l privește pe presupusul tată al copilelor, părintele Antonie, acesta a avansat în funcția de protosinghel l-a schitul Amara, notează stirilekanald.ro.

Citește și: ANDREEA MANTEA e SPERIATA! A chemat de urgenta preotul la ea acasa!

Citește și: Ce se intampla cu femeile la menstruatie care se duc la biserica

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top