Connect with us
Ce s-a întâmplat între Israela și Liviu, înainte ca aceasta să moară. Avocata femeii a făcut lumină: "În cursul anului 2017...

Știri

Ce s-a întâmplat între Israela și Liviu, înainte ca aceasta să moară. Avocata femeii a făcut lumină: „În cursul anului 2017…

Israela Vodovoz a murit la vârsta de 70 de ani, din cauze naturale, conform primelor concluzii ale anchetatorilor.

După zile întregi în care nu a răspuns la telefon și nu a fost văzută de vecini, Rodica Bucur, avocata acesteia, a mers la reședința femeii de afaceri.

Văzând că aceasta nu îi răspunde, avocata a apelat serviciile de urgență. Echipajele de poliție și pompieri au ajuns la fața locului și au spart ușa, găsind-o apoi pe Israela fără suflare în baie.

Acum, Rodica Bucur, femeia care i-a fost cel mai aproape Israelei în ultima perioadă din viață, face dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între Israela și Liviu.

„Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. L-am aşteptat foarte mult pe Liviu, dar el a fost în ţară şi a semnat actele. Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor”, a declarat pentru Click, avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ.

Aceeaşi avocată se ocupă acum de actele necesare înmormântării Israelei Vodovoz în Israel.

„Am vorbit cu copiii şi suntem în proces de a merge la Federaţia Evreiască. Aştept să iau legătura şi cu ambasada. Nu putem numi că o vom repatria, Israela are dublă cetăţenie, dar va ajunge acasă la copiii săi, în sânul familiei”, a completat Rodica Bucur.

Israela și Liviu au avut o relație tumultoasă, care s-a încheiat în anul 2016, după ce aceasta l-a acuzat de violență.

„M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine.

Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap.

A ameninţat că taie beregăţile la toţi. O dată m-a ţinut două ore pe scaun, nu aveam voie să merg la toaletă, trebuia să mă uit la el şi apoi mi-a pus mâna în gât, m-a aruncat cu scaunul şi am căzut cu faţa în jos.

Dantura s-a spart. Aşa am ajuns şi cu coaste rupte”, spunea Israela, în 2016, convinsă că până la urmă Liviu o luase pentru banii ei, nu din dragoste.

Citește și: Avocata Israelei a lămurit misterul morții acesteia. Adevărata cauză a decesului: “Este vorba de…”

Citește și: Ce se întâmplă cu Liviu după moartea Israelei. Ce nu s-a știut până acum despre acesta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top