Connect with us
Dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision, Irina Radu, fost director al TVR, anunta un scenariu negru pentru Televiziunea Romana.

Știri

Ce se intampla cu TVR dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision

Romania a fost exclusa de la Eurovision, din cauza datoriilor mari acumulate de Televiziunea Romana fata de European Broadcasting Union. Irina Radu, fost director interimar al TVR, anunta un scenariu negru pentru televiziune.

Romania a fost exclusa de la Eurovision, din cauza datoriilor mari acumulate de Televiziunea Romana fata de European Broadcasting Union. Irina Radu, fost director interimar al TVR, anunta un scenariu negru pentru televiziune.

La fel de grav ca neparticiparea Romaniei la Eurovision este ceea ce se intampla acum in TVR. Nu mai exista nici bani de benzina pentru masini sa mearga in tara sa filmeze pentru stiri. S-a ajuns la fundul sacului. EBU incepe demersurile de eliminare a TVR din EBU, a declarat fostul director interimar al TVR, Irina Radu, conform stiri.tvr.ro.

Aceasta mai spune ca European Broadcastin Union, care transmite Eurovision si mai multe competitii sportive, incepe demersurile pentru eliminarea Romaniei din EBU, ceea ce este o premiera. In cazul acesta, TVR ar putea pierde dreptul de a transmite Jocurile Olimpice de la Rio 2016!

Ultima rata, in valoare de 250 de mii de euro, a fost achitata in luna ianuarie. Atunci TVR a anuntat ca nu mai poate sustine viitoarele rate catre EBU.

Citeste si: ULTIMA ORA: Romania EXCLUSA de la Eurovision

Citeste si: Mihai Traistariu iese la atac dupa Eurovision: S-a vazut ca erau porniti rau de tot

Televiziunea Romana a acumulat o datorie de circa 16 milioane de franci elvetieni, din 2007 si pana astazi. „Este regretabil ca suntem fortati sa luam aceasta decizie. Suntem dezamagiti ca incercarile noastre de a rezolva aceasta problema nu au primit raspuns de la Guvernul Romaniei. In saptamanile trecute, EBU a fost notificat de sugestia Ministerului de Finante, ca TVR sa fie bagata in insolventa, ceea ce ar insemna o restructurare profunda a televiziunii. Datoriile continuate ale TVR-ului ar fi pus in pericol stabilitatea financiara a EBU”, a declarat Ingrid Deltenre, directorul organizatiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top