Connect with us
Ce spune forma picioarelor despre tine

Știri

Ce spune forma picioarelor despre tine

Ce spune forma picioarelor despre tine:

Piciorul pătrăţos. Este piciorul care are toate degetele egale, creând astfel impresia de pătrat când te uiţi la el. Se spune despre aceşti „purtători” că sunt persoane care preferă să se gândească de două ori înainte de a acţiona. Vor fi întotdeauna acei prieteni pe care te poţi baza, fiind în acelaşi timp oameni foarte practici.

Piciorul „flacără”. Îl recunoşti uşor, căci al doilea deget va fi mai lung decât celelalte. Este piciorul omului activ, care iubeşte sportul şi activităţile recreative. Aceste persoane au totuşi tendinţa de a se entuziasma cu uşurinţă şi devin stresaţi din aproape orice. Cu toate astea, au tendinţa de a-i încuraja pe cei din jur şi sunt dedicaţi în tot ceea ce fac.

Piciorul comun. Este acela al căror degete se micşorează gradual, începând de la cel mare şi până la cel mai mic. Este deţinut de cei care adoră să călătorească şi de cei care vor mereu să înveţe lucruri noi. Posesorii acestor picioare mai sunt extrovertiţi şi în acelaşi timp echilibraţi.

Piciorul încălecat. După cum spune şi denumirea, degetele se „caţără” unele peste altele, iar forma sa va fi una delicată. Cei care au aceste forme „de apă”, sunt foarte secretoşi şi nu prea împărtăşesc aspecte din viaţa lor privată. Îi vei recunoaşte rapid, căci au tendinţa să-şi schimbe starea foarte rapid şi sunt foarte impulsivi.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top