Connect with us
Ce spune martisorul preferat despre tine

Știri

Ce spune martisorul preferat despre tine

Tu stii ce spune martisorul preferat despre tine? Din toate cele pe care l-ai primit, care iti place cel mai mult?

Martisorul este cadoul care incununeaza frumusetea oricarei femei si este, alaturi de ghiocel, vestitorul primaverii. Afla ce spune martisorul preferat despre tine.

Martisor cu floare

Daca iti plac martisoarele cu flori ori simboluri florale, esti o persoana sensibila, romantica, mereu conectata cu natura si adepta unei vieti cat mai simple, dar sanatoase.

Pui pret pe lucrurile care nu sunt la moda sau in trend cum ar fi hrana sanatoasa, iubirea fata de aproape, munca cinstita sau neintreruperea legaturii cu natura, in defavoarea tehnologiei moderne.

Martisor cu brosa

Daca preferi brosele, esti o femeie eleganta, usor elitista, dar foarte sensibila pe dinauntru. Ascunzi latura ta vulnerabila in spatele unui scut de fier. Esti o femeie pregatita tot timpul pentru provocari si iti plac aventurile care iti pun la bataie cele mai ascunse calitati.

Martisor cu animalute

Daca martisorul tau preferat este cel cu ursuleti sau catelusi ori pisicute, esti o persoana grijulie cu cei din jur, gata oricand sa sara in ajutorul celor oropsiti de soarta. Esti o fire joviala, mereu optimista si pusa pe lucruri mari. Nu iti place sa te plangi de necazurile tale, ci incerci sa cauti solutii chiar si atunci cand lupta pare pierduta.

Martisor cu simbolurile norocului

Martisorul cu potcoava sau trifoi cu patru foi dezvaluie latura ta conservatoare. Esti o persoana superstitioasa, traditionalista, care are principii bine inradacinate. Esti adepta vietii simple, a conservarii lucrurilor frumoase si durabile si ai un respect deosebit pentru cultura locului in care te-ai nascut.

Martisorul purtat in piept

Daca porti martisorul in piept, pe partea stanga, iti place sa iti arati afectiunea fata de cei dragi. Daca porti martisorul in partea dreapta, esti o persoana recunoscatoare si devotata in primul rand principiilor tale si apoi regulilor pe care trebuie sa le respecti.

Martisorul purtat la mana

Daca folosesti martisorul pe post de bratara, esti o persoana comoda. Iti place sa obtii lucrurile pocnind din degete si mereu gasesti calea scurta spre destinatia aleasa.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top