Connect with us

Știri

Ce spune publicul despre castigatorul Eurovision Romania 2016

Popularitatea Eurovision scade in Romania cu fiecare an, insa tot mai exista cateva mii de persoane care inca mai apreciaza acest concurs. Ca in fiecare an castigatorul este contenstat de unii si laudat de altii

Nu mai este o surpriza pentru nimeni daca dupa concursul Eurovision Romania incepe un scandal imens. Eu urmaresc acest show de mai bine de zeci ani si am fost martor la acuze grave care erau adresate atat juratilor cat si concurentilor.

Insa de vreo 3-4 ani popularitatea acestui show incepe sa scada drastic, Romania gasindu-si alte programe in seara de duminica cand Eurovision este difuzat.

TVR a incercat in acest an sa resusciteze competitia si a introdus sistemul de vot exclusiv facut de public. Panna acum marea problema a celor ce sustineau Eurovision era ca juriul avea drept de decizie si putea schimba rezultatul televotului, acum votarea s-a facut exclusiv de telespectatori.

Ovidiu Anton a fost ales castigator, iar valul de reactii nu a intarziat de apara.

Pe pagina de Facebook Eurovision, au fost inregistrate pana la ora redactarii acestui articol peste 180 de comentarii, care sunt impartite in doua tabere, o parte cred ca Romania oricum nu are vreo sansa la acest cocurs, altii se bucura pentru victoria lui Ovidiu.

Piesa rock se pare ca nu este pe gustul celor care au apreciat pagina de Facebook Eurovision, majoritatea comentariilor il plaseaza pe reprezentantul Romaniei pe ultimele locuri ca pronostic pentru Stockholm.

Madalina scrie:

Eurovisionul este, din nou, ratat! Ovidiu Anton, un rocker supraponderal, voit gotic dar nevrotic, acompaniat de un dansator prea lasciv si prea nud si de doua pitipoance tapate sub forma de cuib de barza in prag de primavara, cu accente Nightwish si Manowar pleaca in Suedia pentru a ne demonstra ca romanilor nu le place Paradisul, ci adora momentul de…tacere.

Victor acuza TVR ca a furat voturi:

Încă un motiv în plus să râdă Europa de noi… aveam în Vanotek un potențial câştigător la Stockholm… acum o să avem sigur un codaş crescut de tvr pe la şcoala rataților… ce rock!!! o mascaradă de doi cenți… ruşine tvr… ai furat la voturi big time…

Iar controversele nu se opresc aici.

Ce-i drept…Romania pare sa nu acorde importanta prea mare acestui concurs. Speculatiile oricum curg si unii sustin ca oricum cel ce va castiga marea finala Eurovision este ales politic.

Ce-o fi o’m vedea, insa daca ma intrebati si pe mine…nici eu nu cred ca Ovidiu Anton are vreo sansa de top 10.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top