Connect with us
Ce spune soțul Dianei Tăicuțu, directoarea Liceului de Artă din Focșani, prinsă în ipostaze intime cu un elev

Știri

Ce spune soțul Dianei Tăicuțu, directoarea Liceului de Artă din Focșani, prinsă în ipostaze intime cu un elev

Cazul directoarei de la Liceul de Artă Gh. Tattarescu din Focșani, care a avut o relație cu unul dintre elevii săi, a ajuns în atenția întregii țări. Diana Tăicuțu a demisionat din funcție după ce scandalul a izbucnit, iar soțul acesteia a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între cei doi.

Scandalul a început în weekend, când au apărut pe o pagină de Facebook mai multe imagini în care Diana Tăicuțu (36 de ani) era în ipostaze intime alături de Ovidiu Saghin, elevul său, în vârstă de 19 ani.

Profesoara a demisionat la începutul acestei săptămâni și a declarat că este în proces de divorț cu soțul ei. Ea a amenințat că va face o plângere penală contra acestuia, acuzându-l că a publicat imaginile respective.

Într-un interviu pentru Stirile Kanal D, Stelian Tăicuțu, soțul acesteia, a negat că el ar fi fost cel care a montat camerele de supraveghere în dormitor și a făcut publice imaginile. El a catalogat această situație drept un dezastru.

„Este un dezastru. Nu sunt cuvinte de spus. Au fost neînțelegeri, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste toate, dar soția a zis nu s-a întâmplat nimic. Sunt lucruri care se petrec în orice familie și trecem peste toate problemele.

Ținând cont de ce s-a întâmplat în ultimele zile, acum cred că a mințit. Am avut încredere în ea. După 14 ani de căsătorie, trebuie să ai incredere”, a mărturisit șocat bărbatul.

De asemenea, soțul înșelat a ținut să precizeze că este posibil că relația celor doi să fi început încă de pe vremea când băiatul era minor.

„Eu sunt devastat, nu știu ce să mai comentez la asemenea intamplări. Bănuieli au fost, dar soția mi-a spus că trebuie să am încredere în ea. Îmi spunea că este că o mamă pentru el. Să presupunem că relația lor a început de pe vremea când el era minor”, a adăugat acesta.

Citește și: O profesoară a făcut amor cu un elev chiar în sala de curs! Cum s-au dat de gol cei doi

Citește și: Această profesoară s-a culcat cu un elev de la liceul în care preda. Ce s-a întâmplat a doua zi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top