Ce tunsori NU se mai poarta in 2016!

15.02.2016
Ce tunsori NU se mai poarta in 2016!

Podoaba capilara a reprezentat mereu o problema pentru sexul frumos. Ce culori se mai poarta? Sa imi tund parul sau sa il las sa creasca? Imi place tunsoarea mea in scari, dar parca vreau o schimbare. Aceste dileme se vor gasi mereu pe buzele doamnelor si domnisoarelor de orice varsta.

De aceea, stilistii vin mereu in ajutorul doritoarelor si incearca sa le indrume spre noile tendinte. Totodata, acestia le avertizeaza asupra greselilor pe care ar putea sa le faca atunci cand aleg o frizura care nu se mai poarta.

Te poate interesa si: 8 coafuri simple pentru dimineti incarcate

Te poate interesa si: 6 fotografii care demonstreaza cum culorile schimba totul intr-o clipa

Acestea sunt cele 4 idei de tunsori pe care trebuie sa le respingi din tot sufletul in 2016!

NU se mai poarta parul ras pe o parte

Parul ras pe o parte a fost in tendinte incepand cu anul 2014, cu toate ca nu s-a numarat printre cele mai elegante tunsori. Astfel ca, unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii au cedat acestei nebunii si au dorit sa isi evidentieze personalitatea rebela, insa nu au dorit sa renunte de tot la parul lung cu care si-au obisnuit fanii. Rezultatul? In timp ce, dintr-o parte, fiecare vedeta seamana cu o Rapunzel a anilor 2000, din partea opusa, acestea dezvaluie o mandrete de par ras.

Din pacate pentru iubitoarele acestei tunsori, trendul a ajuns la final, iar cele care au optat pentru o asemenea frizura vor trebui sa se reorienteze.

Par ras pe o parte

Renunta la extensii

Extensiile te pot scoate de multe ori din impas, insa totodata pot da dependenta si te pot impinge la gesturi necugetate care conduc la un aspect artificial. E clar, extensiile arata nenatural!

Cu toate ca parul lung s-a purtat si se va purta in continuare, 2016 spune un NU raspicat extensiilor, militand pentru un par lung natural si bine ingrijit!

Extensii

Tunsorile cu trepte mult prea vizibile, OUT

Este imposibil sa nu fi avut sau sa nu fi cunoscut pe cineva cu o tunsoare in scari in ultimii ani. Cu toate ca a cam iesit din moda, aceasta frizura a ramas in topul preferintelor sexului frumos. Din pacate, tendintele in materie de tunsori din 2016 au dat verdictul final: treptele delimitate in mod perfect, vizibile, care „taie” optic parul, trebuie sa dispara in acest moment!

Tunsoare in scari

Bobul angular a apus: NU se mai poarta in 2016

Bobul reprezinta marea pasiune a anului 2016! Mare atentie, insa! Aceasta profunda dragoste are limitele sale, iar tunsoarea angulara, cu linii bine definite, nu se mai afla in tendintele acceptate de anul 2016. Acest tip de tunsoare nu poate fi caracterizat drept „natural” sau „usor de intretinut”, iar stilistii au inteles ca femeile moderne au nevoie de tunsori care pot fi aranjate cat mai rapid.

Drept urmare, acestia au inceput sa creeze frizuri care se aranjeaza de la sine si pe care le poti stiliza in doar cateva minute, dimineata, in timp ce iti aplici fondul de ten, iti bei cafeaua sau verifici temele celor mici.

angular bob
prettydesigns.com

Sursa foto Shutterstock