Connect with us
Ce vor barbatii in pat, de la sotiile lor

Știri

Ce vor barbatii in pat, de la sotiile lor

Asa cum femeile casatorite au fantezii, la fel si barbatii casatoriti isi doresc anumite lucruri de la sotiile lor. Iata, in articolul de mai jos, ce vor barbatii in pat, de la sotiile lor.

Fiecare persoana are fantezii sexuale si barbatii conduc in studii. Cinci dintre ei au dezvaluit ce asteptari au de la sotiile lor si ce ii face fericiti.

Cei mai multi dintre barbati isi doresc ca partenerele lor sa ia initiativa mai des.

„As vrea ca sotia mea sa preia controlul mai des. Este ceva cu adevarat sexy in legatura cu o femeie sa te impinga in pat si sa iti spuna ce iti va face si chiar sa faca acest lucru. Nu ar trebui sa ma gandesc. Pur si simplu as sta pe spate si m-as bucura de acest lucru”.

Un alt barbat ar vrea ca sotia lui sa vorbeasca „murdar” mai des si sa o auda vorbind asa cum nu o face de obicei.

„Sotia mea nu vorbeste niciodata murdar. Ar fi dragut ca din cand in cand sa fie verbala despre ce ii place si despre ce simte. Ar fi un mare pas”.

In schimb, alti barbati isi doresc de la partenerele lor sa le descopere zonele erogene. La fel ca si femeile, si barbatii simt placerea atunci cand sunt atinsi pe spate, in zona urechilor sau pe coapse.

„Nu uitati ca si noi avem multe zone erogene. Inteleg de ce sotia mea se concentreaza mai ales in zona de jos a corpului. Insa as vreasa nu uite sa dea atentie si altor zone ale corplui meu. Sa ma sarute pe piept si pe stomac, spre exemplu, ar fi grozav”.

Unii barbati vor ca sotiile sa fie zgomotoase. Ce vor barbatii in pat

Unii barbati isi doresc ca sotiile lor sa fie ceva mai zgomotoase. O partida de sex fara un sunet este plictisitoare pentru ambii parteneri.

„Fii vocala. Simt ca sotia mea se abtine pentru ca se teme sa nu sune stupid sau sa nu ii deranjeze pe vecini. Insa este mult mai atractiv atunci cand o femeie renunta la prejudecati si geme tare”.

In fine, exista si o categorie de barbati care isi doresc ca sotiile lor sa fie mai aventuroase in pat si sa incerce lucruri neobisnuite.

„As vrea ca sotia mea sa fie mai aventuroasa in pat. Nu ar trebui sa facem nimic nebunesc. Dar este dragut sa stii ca sotia ta ar vrea sa incerce un lucru nou. Iar asa cum este acum, mi-e frica sa ii sugerez ceva si sa rup rutina. Acest lucru nu este amuzant”.

Articole pe aceeasi tema:

50 de reguli pe care orice femeie ar trebui sa le respecte intr-o relatie

Lucrurile care distrug o relatie. 4 lucruri pe care nu trebuie sa le accepti niciodata

 

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top