Categorii Știri

Cel mai mare brad de Crăciun din România, împodobit la Cisnădie

Cel mai mare brad de Crăciun din țară va fi împodobit la Cisnădie, în județul Sibiu. Acesta a fost deja montant în centrul orașului și va fi iluminat în Ajun de Sfântul Nicolae.

Gheorghe Huja, primarul din Cisnădie, a afirmat că bradul are 42 de metri și a fost montat în Piața Revoluției.

„Bradul oraşului nostru este cel mai înalt din România și are suport din metal care îi permite o astfel de înălțime. Vrem ca toată comunitatea, și mai ales copiii, să se bucure de el”, a declarat edilul pentru Mediafax.

De asemenea, reprezentanții primăriei au pregătit și alte surprize cu ocazia Crăciunului. Singurul patinoar acoperit din județul Sibiu va fi găzduit de Cisnădie.

Cel mai mare brad de Crăciun și singurul patinoar acoperit din județul Sibiu, la Cisnădie

“În data de 1 decembrie, singurul patinoar acoperit din judeţul Sibiu, cel al oraşului Cisnădie, va fi deschis. Are o suprafaţă de aproximativ 800 mp. Patinoarul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri începând cu orele 16 până la orele 21:30. În weekend va fi deschis de la orele 14:30 până la 21:30.

În data de 5 decembrie, începând cu ora 15.30 se va aprinde iluminatului festiv, odată cu un concert al artistelor Lora şi Andreea Bălan. Ca în fiecare an, la sfărşitul programului artistic, moşii vor coborî din clădirea Primăriei şi vor oferi cadouri copiilor”, se arată în comunicatul de presă transmis sursei citate.

Citește și: Cazare Crăciun și Revelion pe Valea Prahovei

Și în 2015, Cisnădie s-a lăudat cu cel mai mare brad de Crăciun din țară. Acesta măsura 41 de metri.

foto:desibiu.ro

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More