Connect with us
iPhone SE, lansat oficial: specificații, disponibilitate, preț

Știri

Cel mai nou iPhone – iPhone SE

Dupa luni intregi de speculatii in privinta urmatorului telefon Apple, noul iPhone SE a fost lansat oficial. Terminalul Apple se arata mai surprinzator decat am crezut initial.

Noul telefon al Apple a fost considerat multa vreme drept un iPhone 5S imbunatatit, apoi un iPhone 6 mai mic, dar in ultimele zile adevaratul sau nume, impreuna cu imagini si filmari cu acest aparat au inceput sa apara pe Internet, oferindu-ne detalii din ce in ce mai precise cu aspectul noului iPhone SE.

iPhone 6 si 6 Plus au reprezentat un pas urias inainte pentru cei de la Apple, aceste doua telefoane generand vanzari de miliarde de dolari pentru compania din Cupertino. Prin implementarea unor ecrane mai mari decat pe modelele precedente, Apple, probabil pentru prima oara in istoria sa, s-a adaptat unui trend pornit de catre marii rivali de la Samsung.

In acelasi timp, insa, au existat foarte multi clienti care au refuzat sa faca pasul catre ecranul de 4,7 inci, considerand ca unul de 4 inci este suficient de mare pentru un telefon mobil.

iPhone SE, lansat oficial: specificații, disponibilitate, preț

Cu ocazia evenimentului ținut în Cupertino, Tim Cook a dezvăluit în final publicului noul aparat. Acesta se numește iPhone SE și vine cu ecran cu o diagonală de 4.5 inci. Acesta vine de asemenea cu capacități de plată stil wireless (sau NFC) iar camera poate face fotografii cu rezoluții de 1920×1080 și poate filma în rezoluții 4K

Citeste mai mult despre iPhone SE pe playtech.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top