Connect with us
Amelia Dyer

Știri

Cel mai prolific criminal în serie – Amelia Dyer, femeia care a adoptat și a ucis 400 de copii

Femeile sunt considerate a fi persoanele mai sensibile, în special când vine vorba de copii. Însă aceasta nu este o regulă universal valabilă, multe reprezentante ale „sexului slab” fiind acuzate de-a lungul timpului de crime oribile. Nume precum Bella Gunnes, Delphine LaLaurie sau Aileen Wuornos au intrat în analele timpul ca fiind criminali în serie atroce. Niciuna nu se compară însă cu britanica Amelia Dyer, care a adoptat și a ucis 400 de copii.

Mulți oameni în consideră pe Harold Shippman, cel care este suspectat de moartea a 250 de femei, ca fiind cel mai prolific criminal în serie. Puțini cunosc însă numele Ameliei Dyer, cea despre care se spune că ar fi luat viața a 400 de copii, în 20 de ani.

Amelia Dyer se oferea să adopte și să îi îngrijească pe micuții nedoriți de părinți

În era Victoriană, multe femei încercau să-și ascundă sarcinile ilegitime și își abandonau bebelușii imediat după naștere. Amelia Dyer își oferea casa drept adăpost pentru tinerele care voiau să aducă copiii pe lume fără știrea familiei și în schimbul unei sume de bani, se oferea să îi adopte și să îi îngrijească pe micuți.

loading…


La început, femeia îi lăsa pe copii să moară de foame, însă acest proces i se părea că durează prea mult. Dyer a început apoi să sufoce bebelușii, medici din acea epocă nefiind suficient de pregătiți pentru a face diferența dintre un copil născut mort și unul sufocat.

Citește și: Mănâncă 2 kg de nisip de peste 60 de ani! Cum arată femeia acum VIDEO

Dyer a fost spânzurată în 1896, la trei săptămâni după ce a fost acuzată de uciderea a doi bebeluși. Micuții fuseseră strangulați, împachetați în hârtie, băgați într-un covor și aruncați în apele râului Tamisa.

loading…


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top