Connect with us
Cel putin trei morti dupa cutremurul din Italia si 36 de raniti

Știri

Cel putin doi morti dupa cutremurul din Italia si 36 de raniti

Cutremur devastator în insula italiană Ischia, o importantă destinaţie turistică. Doi oameni au murit şi 36 au fost răniţi. Mulţi alţii sunt daţi dispăruţi de aseară şi echipele de salvare îi caută sub dărâmături. Seismul nu a fost unul mare, a avut magnitudinea 4.

Dar s-a produs la suprafaţă, într-o zonă cu foarte multe clădiri vechi. Aşa s-ar explica pagubele imense pe care le-a făcut.

Niciun cetăţean român nu se află printre victimele cutremurului produs luni seară în Insula Ischia, informează Ministerul Afacerilor Externe, după ce ambasada României la Roma a făcut verificări, împreună cu autorităţile locale.

”Referitor la seismul care a avut loc la data de 21 august 2017 în insula italiană Ischia, precizăm faptul că Ambasada României la Roma a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru a verifica dacă există persoane de cetăţenie română afectate. Până la acest moment, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară din partea unor cetăţeni români afectaţi de seism”, precizează MAE.

Seismul a avut loc la o adancime mai mica de zece kilometri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top