Cele 5 zodii afectate de solstițiul de vară. Pentru a treia din această listă se va produce O MINUNE!

Ultimul update: vineri 21 iunie 2019 09:59 Data publicării: vineri 21 iunie 2019 09:58

Pe 21 iunie 2019 are loc solstițiul de vară, iar acest eveniment care marchează începerea verii astronomice (vom avea cea mai lungă zi din an) ne afectează și în funcție de zodie.

Zodii afectate de solstițiul de vară 2019

Citește și: Horoscop: Astrologii au dezvăluit totul! Aceste 4 zodii își schimbă viața în luna iulie 2019

ZODIILE NĂSCUTE VARA:

Gemenii născuți în luna lunie, Racii, Leii și Fecioarele din August sunt 4 din cele 5 zodii influențate de acest eveniment. Lor li se adaugă, în mod surprinzător, Scorpionul.

Fecioarele au ocazia să facă marile schimbări în viață tot timpul în sezonul estival. Vara este plină de surprize și de satisfacții imense pentru acești nativi de pământ.

Citește și: Solstițiul de vară 2019. Tradiții și superstiții – Ferească Dumnezeu să faci asta

Vara aceasta Fecioarele trebuie să riște, să se aventureze în experiențe care să le facă să se simtă energice, pline de viață și de pozitivitate.

Racii au și ei șanse uriașe de a face schimbări din punct de vedere profesional. Pentru nativii de apă vara este prielnică în special călătoriilor.

Cei care au deja niște afaceri importante ar fi bine să călătorească în interes de serviciu. Pot câștiga multe contracte importante. Trebuie doar să fie buni vânzători, adică să dea bine din gură.

Citește pe tema Horoscop și Solstițiu de vară

Leii sunt guvernați de Soare, iar pentru ei vara este în general anotimpul în care toate visele se îndeplinesc.

Pentru Gemeni lucrurile sunt ceva mai complicate, dar tot răul va fi spre bine cum zice o mare vorbă din popor.

Gemenii născuți în luna mai vor avea câteva lucruri de rezolvat în următoarea perioadă, așa că nu prea au timp de relaxare. Cei din iunie vor avea însă o perioadă benefică.

Scorpionii vor avea multe oportunități de schimbare în față. Se vor duce în multe călătorii care le vor schimba viața. Au parte de șanse uriașe de creștere din punct de vedere carieristic.

Sursa: Huff.ro
Comentarii