Connect with us
Cele două fețe ale fiecărei zodii, potrivit lui Mihai Voropchievici

Știri

Cele două fețe ascunse ale fiecărei zodii, potrivit lui Mihai Voropchievici

Cele două fețe ale fiecărei zodii. Fiecare zodie are câteva fețe nevăzute ale sale. Aceste lucruri îi pot crea multe neplăceri. Iată care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, potrivit maestrului Mihai Voropchievici.

Berbec

E plin de energie și de ambiție, dar când trecde în partea cealaltă, este iritarea, se supără atunci când nu iese când vrea el. Bate din picior.

Taur

E stabil, devotat familiei, posesiv, are și posesivitate care trece pe partea cealaltă uneori. Are o încăpățânare care poate fi neplăcută. Posesivitatea în cuplu.

Gemeni

Sunt prietenoși. În latura negativă sunt impulsivi și iau decizii greșite uneori. Sunt foarte supărăcioși uneori.

Rac

Atent, devotat, loial. Dă dovadă de o sensibilitae ieșită din comun. Are mulți pitici pe creier, e înțeles greșit și e de multe ori confuz în a-și exprima deciziile. SE supără ca văcarul pe sat.

Leu

Are niște calități cu care câștigă încrederea celorlalți. E pretențios, teatral, se joacă foarte bine. E superficial în prietenii.

Fecioara

E critică și foarte atentă la detalii. Ajunge să fie super analistă și e greu ca o persoană să țină pasul cu pretențiile unei Fecioare. E mult prea serioasă în ceea ce face, pare rece și nepăsătoare.

Balanță

Sunt bune la suflet, sociabile și echilibrate. De multe ori, echilibrul nu este unul bun și cântăresc prea mult și pierd ocazii. Par indeciși, sunt foarte sensibili. Deciziile pe care le iau, le iau pe starea de moment pentru a împăca pe toată lumea și de multe ori gafează.

Scorpioni

Independenți, puternici, au multe calități. Sunt răzbunători, cu foști prieteni și chiar și cu familia. Fac mici șicane și se ajunge la o rurptură.

Săgetător

Distractiv, sufletist, aventuros. Nerăbdători, plini de imprevizibil. Nu trebuie să vii cu laitmotivuri. Își pierde de multe ori cumpătul. Echilibrul trebuie să fie perfect, să nu îl pui să ia decizii hotărâtoare imediat.

Capricorn

E inteligent, muncitor, practic și își dorește siguranța materială. Este încăpățânat, dependență fantastică de muncă și nu știe să se distreze. Trebuie scos din zona muncii. Are un defect fantastic, nu știe să facă compromisuri în relație pentru a crea o stare de armonie.

Vărsător

E plin de aventură, vrea provocări, explorator. Își schimbă foarte des starea de interes. Este introvertit, dificil emoțional când trece în starea negativă și aceste lucruri îi creează probleme în relație. Are o stare ciudată și nu spune de ce s-a supărat. Nu motivează niciodată de ce întoarce spatele cuiva.

Pești

Sunt super creativi, sensibili, emotivi și din cauza aceasta se tratează în public. Se tratează în public. Nu vor oameni triști în jurul lor. Trebuie să facă scandal.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top