Connect with us
Iată care sunt acele boli care sunt mai comune la bărbați decât la femei. Un studiu a scos la iveală că aceste afecțiuni sunt mai răspândite la bărbați

Știri

Cele patru boli mai comune la bărbați decât la femei

Există anumite boli care îi afectează mai mult pe bărbați decât pe femei. Un studiu a demonstrat că sunt cinci boli frecvente de care suferă reprezentanții sexului tare. Iată care sunt acestea:

1.Boli de inimă

Afecțiuni precum ateroscleroza, infarctul miocardic, aritmia, cardiomiopatia ischemică, insuficiența cardiacă sunt mai comune la bărbați ca la femei. Din această cauză, specialiștii consideră că pentru a preveni aceste boli bărbații trebuie să aibă un stil sănătos de viață, să facă mult sport și să mănânce cât mai natural.

2. Atac cerebral

Este o afecțiune foarte gravă, fiind considerată a treia cauză a deceselor din lume, după bolile cardiovasculare și cancer. Această afecţiune apare în momentul în care sângele nu mai irigă creierul şi nu mai primeşte oxigen. Este recomandată o alimentație adecvată.

3.Cancer pulmonar

Este o afecțiune foarte răspândită în rândul reprezentaților sexului masculin.Perioadele lungi de fumat şi aerul tot mai toxic pe care bărbaţii îl inspiră este destul de nociv pentru plămânii care încearcă să facă faţă unui aer murdar.

4.Diabet

Potrivit unui studiu, bărbații sunt mai predispuși la diabet ca femeile. Acestea sunt protejate de estrogen, hormonul feminin care împiedică apariția diabetului zaharat. Bărbații au acest hormon doar în calități foarte mici, deci sunt supuși îmbolnăvirii.

Citește și: Remediul Babei Vanga pentru diabet și boli de rinichi

Citește și: Ce ne îmbolnăvește copiii de cancer și cum putem depista boala de la primele semne

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top