Connect with us

Știri

Celebrul bucătar Anthony Bourdain s-a stins din viață. S-ar fi sinucis

Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit! Din primele informații, se crede că acesta s-ar fi sinucis.

CNN a anunţat decesul renumitului chef american Anthony Bourdain şi precizează drept cauză a morţii sinuciderea.

„Cu o extraordinară tristeţe confirmăm moartea prietenului şi colegului nostru Anthony Bourdain. Dragostea lui pentru aventură, oameni, mâncare bună şi poveştile remarcabile din toată lumea l-au făcut un povestitor unic. Talentele sale nu au încetat să ne uimească şi ne va lipsi enorm“, se arată într-un comunicat al postului.

Citește și: A murit renumitul designer vestimar, Kate Spade

Bourdain se afla în Franţa pentru filmările unui nou episod din show-ul său produs de CNN, „Parts Unknown“. Prietenul lui apropiat, bucătarul francez Eric Ripert, l-a găsit fără semne vitale în camera de hotel și a anunțat poliția și serviciul de ambulanță.

Citește și: Comandorul Ion Stăiculescu a murit. Pilotul, găsit decedat într-o cameră de hotel din Franța
O personalitate marcantă atât în domeniul culinar, cât și în televiziune, Anthony Bourdain în vârstă de 61 de ani a mers în zeci de țări pentru a descoperi specificul culinar al locului. Acesta a ajuns chiar și în România în anul 2008, când prezenta emisiunea „No reservations”. A vizitat Bucureștiul, dar și Maramureșul.

Vizita a fost una controversată, iar după ce a fost difuzată emisiunea, s-a aflat că Ministerul Turismului și producătorii de la Zero Point Zero Production, care făceau emisiunea „No Reservations” au încheiat un aranjament.

„Eu mă întorc în America, unde pot să spun ce vrea muşchiul meu. Pot să spun ‘Uite ce căcănari sunt ăia!’. Pot să mă întorc din România şi să zic ‘Uite ce circ au pus în scenă pentru noi’. Deci da, uneori puterea dintr-o ţară încearcă să ne arate doar ce vor ei să vedem, dar uneori riscă şi ne lasă mână liberă, sperând că n-o să le-o tragem”, spunea Anthony Bourdain, în interviul publicat de Playboy, imediat după vizita controversată.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top