Connect with us
Celebrul DJ suedez Avicii a murit la 28 ani

Știri

Celebrul DJ suedez Avicii a murit la 28 ani

Tragedie în lumea muzicii internaționale. Celebrul DJ suedez Avicii a murit la 28 de ani. Tim Bergling, cunoscut ca DJ Avicii, a murit vineri, 20 aprilie. Artistul a fost găsit mort, la numai 28 de ani.

„Cu profund regret anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și rugăm fanii să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea. Nu vor mai fi făcute alte comentarii,” a anunțat impresarul starului.

Acesta a luat decizia de a renunța la show-uri în anul 2016. Tim Bergling de la Avicii susținea atunci  că a decis acest lucru deoarece își dorea să facă mai multe lucruri în viață. El simțea că nu mai are timp pentru viața personală, așa că a decis să ia o pauză.

De-a lungul carierei, celebrul DJ a lucrat cu Madonna, Coldplay sau David Guetta. De două ori a ajuns pe locul al treilea printre cei mai buni DJ din lume, în 2012 și 2013, potrivit „DJ Magazine”.

În anul 2013, a devenit cunoscut în întreaga cu piesa „Wake me up”. Această pieasă s-a menținut luni întregi pe primul loc în topurile din toată lumea.

Pentru că dădea semne de oboseală, Avicii a decis în anul 2014 să anuleze unele concerte. În anul 2015, de asemenea,  a anulat mai multe reprezentanții. Atunci susținea că simte nevoia unei „meritate pauze”.

Tim Bergling de la Avicii a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy

Tim Bergling s-a născut pe 8 septembrie 1989. Era cunoscut sub numele de scenă Avicii. De asemenea, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy – pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013.

Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One”, „Wake Me Up”, „You Make Me”, „X You”, „Hey Brother”, „Addicted to You”, „The Days”, „The Nights” şi „Waiting for Love”. A lansat două albume de studio – „True” (2013) şi „Stories” (2015).

 

Lys Assia, prima câştigătoare a Eurovision, a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top