Connect with us

Știri

Celine Dion, mesaj impresionant pentru fanii sai

Cantareata canadiana Céline Dion le multumeste fanilor sai pentru sustinerea pe care i-au aratat-o acestia dupa moartea sotului ei, René Angelil. Artista a adaugat ca rugaciunile si compasiunea lor au ajutat-o sa treaca mai usor peste acest moment dificil din viata sa, potrivit contactmusic.com.

René Angélil, sotul cantaretei Céline Dion, a murit, pe 14 ianuarie, la varsta de 73 de ani, „dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul”.

CITESTE SI: FOTO: Celine Dion, prima aparitie publica dupa moartea sotului ei

CITESTE SI: Sotul artistei Céline Dion a murit

Céline Dion si-a luat ramas-bun de la sotul ei, René Angélil, intr-o ceremonie funerara grandioasa, organizata pe data de 22 ianuarie, la Notre-Dame Basilica din Montréal, locul unde cei doi s-au casatorit in anul 1994. La funeraliile lui René Angelil, care au fost transmise in direct, atat la TV, cat si online, au participat, pe langa familia sa, aproximativ 700 de persoane, inclusiv oameni politici canadieni.

In primul sau mesaj transmis dupa inmormantarea sotului sau, Céline Dion le multumeste fanilor pentru sustinerea lor.

„Eu si familia mea suntem profund impresionati de revarsarea de dragoste si empatie a atator oameni care ne-au fost alaturi pe parcursul acestor cateva zile. Am simtit dragostea voastra pentru René, iar rugaciunile si compasiunea voastra ne-au ajutat in aceasta perioada dificila mai mult decat va puteti inchipui. Va multumesc din adancul inimii”, a notat artista Céline Dion, intr-un mesaj publicat pe site-ul personal.

„As vrea de asemenea sa multumesc Guvernului din Québec pentru onoarea de a organiza funeralii nationale pentru René, precum si numarului mare de persoane si organizatii care s-au mobilizat pentru a-l omagia printr-o ceremonie atat de frumoasa. Nu vom uita niciodata bunatatea pe care ne-ati aratat-o”, a mai adaugat cantareata.

Declaratia este semnata in numele sau, al celor trei copii avuti impreuna cu Angelil, René Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de cinci ani, precum si al celor trei copii ai sotului ei dintr-o relatie anterioara.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top