Connect with us
Centrul Infotrafic: Circulaţia pe A2 a fost reluată

Știri

Centrul Infotrafic: Circulaţia pe A2 a fost reluată

Circulaţia pe A2 a fost reluată, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, scrie Agerpres. Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se circulă acum, după mai bine de 7 ore de când drumul cu direcţia spre Constanţa a fost închis din cauza unui accident în lanţ.

Autostrada s-a redeschis circulaţiei în jurul orei 17:35, scrie Agerpres. Circulaţia a fost întreruptă în această dimineaţă la kilometrul 67 al autostrăzii, în zona Lehliu Gară şi deviată de la kilometrul 64 pe DN3A Lehliu Gară-Drajna.

Citește toate știrile despre accidentul de pe autostradă.

Pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti, circulaţia nu a fost afectată în niciun moment.

Val de accidente în ultimele zile

Centrul care se ocupă cu traficul rutier din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române prezintă zi de zi situaţia accidentelor de pe şosele. Numai pe 2 noiembrie au avut loc 19 accidente rutiere grave, în urma cărora au murit 4 oameni, iar alţi 17 au fost răniţi. La acele accidente se adaugă cel produs în această dimineaţă pe autostrada A2.

CITEŞTE ŞI: Accident pe A2. CNAIR susţine că panourile de avertizare a şoferilor funcţionau

Printre cele mai frecvente cauze ale accidentelor, conform datelor oferite de Poliţia Română, sunt traversarea neregulamentară, respectiv neacordarea priorităţii pe trecerea pentru pietoni, neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic şi condusul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top