Connect with us
Șeful Gării de Nord și directorul Regionalei București au fost DEMIȘI

Știri

CFR, anunţ surpriză! Ce se întâmplă de astăzi în Gara de Nord

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA oferă, începând de luni, 11 septembrie, acces gratuit Wi-Fi de mare viteză în Gara de Nord, un serviciu public de calitate, disponibil permanent, care va permite pasagerilor și vizitatorilor să navigheze pe Internet.

Conectarea la internet se face pe bază de autentificare la reţeaua wireless „CFR Infrastructura” sau prin logare pe baza contului de Facebookși după acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare a rețelei wireless.

Serviciul are acoperire atât la caele de bilete cât şi pe peroane

Odată realizată autentificarea, portalul redirectionează utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informații de interes public privind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de Internet.

Noul serviciu de acces wireless gratuit la internet are acoperire atât la casele de bilete și în sălile de așteptare pentru clasa I și a II-a, precum și pe peroanele centrale, trecerea de la o zonă la altă fiind realizată automat, fără a fi necesară o nouă autentificare.
Noul sistem wireless din Gara de Nord, implementat de SC Informatică Feroviară- filiala CFR SA, este gratuit şi asigură acces simultan la internet pentru minimum 1000 de utilizatori autentificaţi.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top