Connect with us
CFR anunță suplimentarea trenurilor în minivacanța de 1 mai

Știri

CFR anunță suplimentarea trenurilor în minivacanța de 1 mai

CFR anunță că a suplimentat va suplimenta trenurile în minivacanța de 1 mai, în contextul numărului crescut de turiști care aleg Valea Prahovei sau litoralul românesc.

Trenurile către cele mai solicitate destinaţii, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei, vor fi suplimentate cu vagoane în perioada 27 aprilie – 2 mai, informează miercuri CFR Călători.

„În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanţa de 1 mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant şi programează suplimentar, operativ – în funcţie de disponibilităţi – capacităţi de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, conform evoluţiei şi dinamicii traficului de pasageri”, se arată într-un comunicat al CFR Călători remis AGERPRES.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov, Iaşi şi Suceava spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Mii de angajați CFR intră în grevă! Ce nemulțumiri au și ce se întâmplă cu circulația trenurilor

De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din staţii în funcţie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri.

Studenţii pot călători gratuit conform legii, iar toţi pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%, de exemplu, preţul pentru ruta Bucureşti – Constanţa şi retur fiind de 108,10 lei.

Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie.

De 1 mai, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR din Aeroportul Otopeni, cele din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti şi Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top