Știri

Cine este Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și-a adus iubita la Congresul PSD din data de 10 martie. Irina Alexandra Tănase a stat în primul rând și l-a sorbit din priviri pe liderul social-democraților.

În vârstă de 26 de ani Irina Alexandra Tănase are o legătură mai veche cu președintele PSD.

Tânăra a avut primul job la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților.

În toamna lui 2013, tânăra se angaja la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea.

Conform jurnaliștilor de la Rise Project, ea își petrecea apoi sărbătorile de iarnă în Brazilia, alături de șeful ei. Dragnea era acea vreme căsătorit cu Bombonica, iar cei doi au ajuns separat în țara sud-americană. Irina a fost însoțită de Mugurel Gheorghiaș, un apropiat al liderului PSD.

Liviu Dragnea a divorțat în cele din urmă de Bombonica, în anul 2015, iar acest lucru a lăsat cale liberă relației lor. Mai mult decât atât, se pare că cei doi își vor uni curând destinele, dacă e să ne luăm după această declarație:

“Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea.

Conform declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu are niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii.

Ce spun femeile din PSD despre Irina Alexandra Tănase

”O cunosc pe domnişoara Tănase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fată deosebită. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui om”, a subliniat Viorica Dăncilă, care a spus că i s-a părut un gest de normalitate ca Dragnea să își aducă iubita la congres și că ar accepta să-i fie nașă, în cazul unei nunți.

Primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă că logodnica lui Dragnea a fost implicată în organizarea mai multor campanii umanitare.

„Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare”, a declarat Gabriela Firea la congresul PSD.

Ce spune Mihai Voropchievici despre relația lui Dragnea cu Irina

„Irina are o vibrație a numelui 2, iar Liviu Dragnea are 6. Sunt două cifre pare, vorbim despre o compatibilitate de 110%.

Caracterul Irinei este echilibrat, diplomat, sensibil, imaginativ. Câteodată este pasivă, leneșă și supusă. Nu asta se vrea?

În schimb, Liviu Dragnea este fermecător, conciliant, artist, sentimental, câteodată indecis, dar foarte senzual. Irina are imensă nevoie de dragoste, de tandrețe, este o fire visătoare. În schimb, Liviu Dragnea caută plăceri și dragoste, iar echilibrul lui general trece prin cel sentimental”, a spus numerologul, la Antena 3.

Citește și: Congres PSD: Social-democrații au ales noua conducere!

Acest articol a fost actualizat la: 2018-09-27T18:37:13+03:00 18:37

Vezi comentarii

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More