Connect with us

Știri

Cine este militarul care şi-a omorât iubita într-un coafor din Dâmboviţa

Tânărul care a comis oribila crimă de la coaforul din Titu, Dâmboviţa, are 35 de ani. El se numeşte Oprea Florin Victor şi este subofiţer MApN.

Plutonierul Oprea Florin Victor a participat la o misiune externă în Afganistan. În 2012-2013 şi a fost testat psihologic ultima oară în luna octombrie 2017.

Victima, Marin Alexandra Elena, era fosta sa iubită, de care se despărţise de puţin timp.

Aveau împreună o fetiţă de 3 ani, care acum va trebui să-şi trăiască viaţa fără mamă şi cu tatăl în puşcărie.

Tânăra lucra ca vânzătoare la un magazin de piese auto din localitate, muncitor necalificat.

Într-o criză de gelozie, subofiţerul Oprea Florin Victor a năvălit în coaforul unde se afla fosta sa iubită. Acolo a înjunghiat-o de mai multe ori.

Militarul a atacat-o cu un cuţit, apoi a fugit

S-a urcat în primul taxi pe care l-a văzut. Taximetristul şi-a dat seama că ceva nu este în regulă întrucât militarul era plin de sânge pe mâini. Acesta a oprit la prima secţie.

Bărbatul a intrat în secţie unde a povestit ce a făcut şi s-a predat.

Reamintim că o crimă abominabilă a fost comisă cu puţin timp în urmă de un subofiţer al Ministerului de Interne, plutonier la UM Teiș, județul Dâmbovița.

Bărbatul a ucis-o pe o tânără de 27 de ani într-un coafor, înjunghiind-o cu mai multe lovituri de cuţit. Tânăra era chiar iubita sa şi era clienta salonului de înfrumuseţare.

Victima n-a avut nicio şansă

Florin Oprea este cercetat pentru omor calificat, după ce a infipit cuțitul de mai multe ori în iubita sa pe care o acuză de infidelitate.

Scenele au avut loc în coaforul din orașul dâmbovițean Titu, acolo unde se afla Alexandra, femeia împreună cu care tânărul avea o fetiţă de 3 ani.

Cei doi au format un cuplu mai mulți ani, însă se despărţise de puţin timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top