Cine este militarul care şi-a omorât iubita într-un coafor din Dâmboviţa

Mihai Cristian
24.01.2018
Cine este militarul care şi-a omorât iubita într-un coafor din Dâmboviţa

Tânărul care a comis oribila crimă de la coaforul din Titu, Dâmboviţa, are 35 de ani. El se numeşte Oprea Florin Victor şi este subofiţer MApN.

Plutonierul Oprea Florin Victor a participat la o misiune externă în Afganistan. În 2012-2013 şi a fost testat psihologic ultima oară în luna octombrie 2017.

Victima, Marin Alexandra Elena, era fosta sa iubită, de care se despărţise de puţin timp.

Aveau împreună o fetiţă de 3 ani, care acum va trebui să-şi trăiască viaţa fără mamă şi cu tatăl în puşcărie.

Tânăra lucra ca vânzătoare la un magazin de piese auto din localitate, muncitor necalificat.

Într-o criză de gelozie, subofiţerul Oprea Florin Victor a năvălit în coaforul unde se afla fosta sa iubită. Acolo a înjunghiat-o de mai multe ori.

Militarul a atacat-o cu un cuţit, apoi a fugit

S-a urcat în primul taxi pe care l-a văzut. Taximetristul şi-a dat seama că ceva nu este în regulă întrucât militarul era plin de sânge pe mâini. Acesta a oprit la prima secţie.

Bărbatul a intrat în secţie unde a povestit ce a făcut şi s-a predat.

Reamintim că o crimă abominabilă a fost comisă cu puţin timp în urmă de un subofiţer al Ministerului de Interne, plutonier la UM Teiș, județul Dâmbovița.

Bărbatul a ucis-o pe o tânără de 27 de ani într-un coafor, înjunghiind-o cu mai multe lovituri de cuţit. Tânăra era chiar iubita sa şi era clienta salonului de înfrumuseţare.

Victima n-a avut nicio şansă

Florin Oprea este cercetat pentru omor calificat, după ce a infipit cuțitul de mai multe ori în iubita sa pe care o acuză de infidelitate.

Scenele au avut loc în coaforul din orașul dâmbovițean Titu, acolo unde se afla Alexandra, femeia împreună cu care tânărul avea o fetiţă de 3 ani.

Cei doi au format un cuplu mai mulți ani, însă se despărţise de puţin timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *