Connect with us
Cine este noul ministru al Apărării! Preşedintele a semnat decretul

Știri

Cine este noul ministru al Apărării! Preşedintele a semnat decretul

Preşedintele a semnat decretul de revocare din funcţie a ministrului Apărării, precum şi pe cel prin care vicepremierul Marcel Ciolacu preia interimar portofoliul.

Asta, în timp ce la Guvern se discută împărţirea banilor inclusiv pentru Ministerul Apărării zguduit de scandalul salariilor.

El a demisionat ieri după ce au apărut informaţii că nu mai sunt fonduri pentru salariile militarilor.

Ulterior, şi Adrian Ţuţuianu, şi premierul Tudose au spus că de fapt nu sunt probleme cu soldele şi că a fost vorba doar despre o eroare de comunicare: de fapt se aşteptau bani de la guvern pentru completarea bugetului, cum se întâmplă în fiecare an.

Demisia lui Ţuţuianu a ajuns de ieri la Cotroceni

Demisia acestuia, dar și decizia de preluare a interimatului de către vicepremierul Marcel Ciolacu au ajuns încă de aseară la Palatul Cotroceni.

„Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare. Am recunoscut în faţa premierului că am greşit faţă de el că nu i-am comunicat şi nu am comunicat cu presa din lipsă din timp. I-am spus că îmi asum greşeala. Mi-a spus că această decizie o ia el. Am lăsat demisia pe masă”, a declarat Ţuţuianu.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ: Un ministru din guvernul TUDOSE a demisionat! Scandal la MApN

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) au anunţat, marţi, că salariile angajaţilor se vor plăti eşalonat în această lună, având în vedere că nu s-a făcut rectificarea bugetară.

Soldele şi salariile nete, fără contribuţii şi impozit, vor fi achitate în data de 15 septembrie, iar banii de chirii, normă de hrană şi alte drepturi salariale vor fi acordaţi „în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top