Connect with us
Cine este șeful din M.A.I care l-a ținut în brațe pe polițistul acuzat de pedofilie

Știri

Cine este șeful din M.A.I care l-a ținut în brațe pe polițistul acuzat de pedofilie. Primele măsuri în Poliţie

Suspectul de pedofilie care a îngrozit Bucureștiul a fost prins luni, după trei zile de căutări. Acesta lucrează chiar în cadrul Poliției Române, la Brigada Rutieră, și se numește Eugen Stan. 

După trei zile de căutări, oamenii legii l-au prins pe suspectul de pedofilie, care a îngrozit Bucureștiul. El se numește Eugen Stan și este polițist în cadrul Brigăzii Rutiere.

Acesta a intrat în Sistem în 1990. El a lucrat, pe rând, ca agent de Poliție Comunitară, apoi ca jandarm, iar, din anul 2010, este polițist rutier.

În cadrul Brigăzii Rutiere, Stan câștigă 3.500 de lei pe lună. Potrivit Adevărul, până să fie reținut, Eugen Stan era şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră, din cadrul BPR.

Acesta a fost suspendat din funcţie astăzi. Totodată, mai mulţi poliţişti si psihologul de la Rutieră sunt cercetaţi disciplinar. 

Ce avere are Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră

Ce avere are omul care l-a ținut în brațe pe polițistul acuzat de pedofilie. Potrivit declarației de avere, Rene Vornicu deține, împreună cu soția sa, două apartamente, achiziționate prin contract de vânzare-cumpărare, două case de locuit, dobândite prin moștenire, și un teren intravilan.

În proprietate, Vornicu are și o mașină marca Volkswagen.

Rene Emanuel Vornicu are și datorii. El trebuie să plătească o ipotecă de 50.000 de euro, până în anul 2027. Conform documentului verificat de Bugetul.ro, în 2016, Emanuel Vornicu a avut un salariu anual de 90.000 de lei, circa 7.500 de lei pe lună.

Soția sa a încasat 60.000 de lei, sumă ce reprezintă salariul anual al acesteia, și 6.000 de euro, bani provenți din chirii. În plus, Emanuel Vornicu a obținut și 4.000 de lei, din activități agricole.

Potrivit declarației de interese, șeful polițistului acuzat de pedofilie este membru al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), în fruntea căruia se află Dumitru Coarnă.

Citeşte şi Agentul pedofil de la Brigada Rutieră a recunoscut TOTUL. Ce au găsit polițiștii în calculatorul agresorului

Răsturnare de situaţie în cazul prinderii poliţistului pedofil din Capitală, Eugen Stan! Ce a făcut Stan în cele 36 de ore de libertate de la comiterea abuzului şi până când a fost prins de poliţişti.

Ofiţerii de la Omoruri l-au supravegheat pe Stan 24 de ore înainte de a fi reţinut, iar motivul este uluitor. Anchetatorii au rămas şocaţi când au văzut ce păstra Stan în calculatorul personal şi de ce era acesta obsedat.

Informaţile apărute schimbă cu totul ce se ştia până acum despre pedofilul poliţist din Capitală, Eugen Stan.

Eugen Stan a fost reţinut, luni dimineaţă, după ce a fost luat la o discuţie de şeful Brigăzii Rutiere, Victor Gâlceavă, în urma sesizării venite din partea unor colegi şi predat de acesta la Serviciul Omoruri.

Autorităţile l-au lăsat intenţionat în libertate timp de 24 de ore

În tot acest timp, polițiștii i-au supravegheat fiecare mişcare.

Poliţia a aflat identitatea agresorului copiilor din lift încă de duminică dimineaţa, însă a luat decizia de a amâna reţinerea lui până luni dimineaţă, punându-l însă sub supraveghere din momentul identificării lui.

Autorităţile l-au urmărit pe pedofilul poliţist pas cu pas, pentru a-i identifica tiparul şi a încerca să-i organizeze un flagrant.

Eugen Stan, pedofilul poliţist, a fost identificat de poliţişti şi supravegheat îndeaproape în tot acest timp.

Autorităţile au luat decizia de a-l reţine abia luni dimineaţa

Asta după ce acesta nu a mai ”acţionat” în cele 24 de ore de libertate, flagrantul fiind astfel imposibil de realizat.

În urma percheziţiilor realizate la locuinţa agentului de la Rutieră, anchetatorii au descoperit că acesta păstra în calculator imagini cu minori, două conturi de Facebook, mai multe discuţii între pedofil şi anumiţi minori.

Poliţia alege să nu le facă încă publice pentru că se încearcă a se lua legătura cu părinţii copiilor în cauză şi a se afla ce s-a întâmplat între aceştia şi Stan, dar şi discuţii cu femei ce aveau conotaţii sexuale.

De asemenea, anchetatorii au constatat că poliţistul pedofil frecventa site-uri pentru adulţi

Surse din Parchet au dezvăluit că Eugen Stan era obsedat de sex şi că obişnuia să folosească de foarte multe ori un limbaj explicit:

”Era obsedat de sex, obişnuia să vorbească numai despre asta. Pe lângă latura lui de poliţist, mai avea şi latura asta mai întunecată”.

Poliţistul de la Brigada Rutieră a agresat sexual doi fraţi în dimineaţa zilei de 5 ianuarie, scrie cancan.ro.

Vă reamintim că Eugen Stan a agresat în liftul unui bloc din sectorul 6 al Bucureştiului o fată şi un băiat, de 4, respectiv 9 ani. Imaginile instalate în lift au surprins toate momentele.

În vârstă de 47 de ani, suspectul lucrează în calitate de şofer la Brigada Rutieră.

Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu

Mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

În weekendul care tocmai s-a scurs ,anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută.

Aproape 1.000 de oameni au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.

Citeşte şi Fosta soție a polițistului pedofil, primele declarații despre acesta: “El și-a găsit…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top