Connect with us
Cine este și cum arată criminalul care a decapitat cu drujba un om. Prima declarație a criminalului. Doru Sebastian Munteanu

Știri

Cine este și cum arată criminalul care a decapitat cu drujba un om. Prima declarație a criminalului

Criminalul din Timișoara, care a decapitat cu drujba un barbat de 44 de ani din localitatea Sânandrei, din județul Timișoara, a fost reținut de poliție.

Cine este criminalul care a decapitat un om cu drujba și cum arată

Doru Sebastian Munteanu se numește criminalul, în vârstă de 32 de ani care l-a decapitat cu drujba pe bărbatul din Sânandrei, Timiș.

Victima sa avea 44 de ani și doi copii, unul de 14 ani și altul de 18 ani. Barbatul decapitat se numea Mihai Laiu.

Tânărul de 32 de ani acuzat că l-a omorât pe un bărbat din Timiş se numeşte Doru Sebastian Munteanu şi este din Arad. Victima, Mihai Laiu, avea 45 de ani. În momentul în care a fost prins, ucigaşul a declarat că s-a certat cu victima „de la o geantă cu droguri”. Vezi video cu prima sa declarație mai jos.

Doru Sebastian Munteanu, bărbatul de 32 de ani care a decapitat cu drujba un om

Doru Sebastian Munteanu, bărbatul de 32 de ani care a decapitat cu drujba un om

Principalul suspect în cazul crimei de la Sânnandrei, judeţul Timiş, unde un bărbat a fost decapitat cu o drujbă a fost prins la scurt timp după comiterea crimei, poliţiştii găsindu-l pe stradă, cu drujba în mână şi plin de sânge. Potrivit unor surse judiciare, autorul crimei se numeşte Doru Sebastian Munteanu, are 32 de ani şi este din Arad.

Potrivit primelor informaţii, mobilul crimei a fost o reglare de conturi. Mai exact, criminalul era nemulţumit de maşina cumpărată de la victimă şi a cerut să îi fie restituiţi banii. Pentru că nu a primit banii, în urmă cu mai mult timp a distrus maşinile victimei, iar joi dimineaţa, după ce a consumat alcool, criminalul a mers la casa lui Mihai Laiu şi i-a tăiat uşa cu drujba. Ulterior, a fugărit victima pe care a decapitat-o cu drujba. Cei doi copii ai victimei şi prietena unuia dintre ei au reuşit să scape, unul dintre fii victimei, în vârstă de 14 ani, suferind o fractură când a fugit.

Alertaţi, vecinii au sunat la 112, iar în drum spre locul crimei, poliţiştii l-au văzut pe criminal, pe stradă, cu drujba în mână şi plin de sânge. Ucigaşul a fost reţinut, iar potrivit unei înregistrări publicate de opiniatimisoarei.ro, imediat după ce a fost capturat, criminalul a declarat că disputa dintre el şi victimă a pornit „de la o geantă cu droguri”.

VIDEO: Prima declarație a criminalului din Sânandrei, Timișoara.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

3 Comments

3 Comments

  1. DUHUL SFANT

    2019-02-01T16:29:51+02:00 at 16:29

    A omorat , sa fie omorat la randul lui.

  2. ogarul cenusiu

    2019-01-31T18:18:06+02:00 at 18:18

    puscarie pe viata si nu oricum ci la spart sare.

  3. Emil MOLDOVAN

    2019-01-31T17:51:15+02:00 at 17:51

    La ce justitie de kkt avem – copiii ar trebui sa-si faca singuri dreptate si sa nu astepte ca derbedeu care dupa ce va iesii mai repede de la bulau gratie lui tudorika si cu ceva bani pentru ca a mankat tot din farfurie sa-si aduca aminte de Ei…
    Cum? …asta ei trebuie sa-si raspunda

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top