Connect with us
Cine este tânărul care i-a acordat primul ajutor lui Florin Busuioc

Știri

Cine este tânărul care i-a acordat primul ajutor lui Florin Busuioc

Florin Busuioc a suferit un infarct după un spectacol susținut în Craiova. Prezentatorului i s-a făcut brusc rău și a fost ajutat de un tânăr până la sosirea ambulanței.

Băiatul se numește Alex Ciucă și a executat exact ordinele echipajului SMURD, transmise prin telefon. „L-am văzut venind pe domnul Busuioc.

Era roşu în obraji, plin de viaţă, iar când a ieşit din spectacol, pe la 20,40, era alb. Eu cred că extenuarea l-a doborât, programul prea încărcat”, a declarat angajatul Filarmonicii, Alex Ciucă, care i-a oferit primul ajutor lui Busu, imediat ce a văzut că starea acestuia se agravează.

Băiatul și-a dat seama că ceva nu decurge normal, datorită strigătelor venite din culise, de la colegii de scenă a lui Busu.

Se pare că în seara de marți, 6 noiembrie, cei de la intervenții au dat indicații pentru unul dintre colegii și prietenii săi, însă șocul a fost prea mare, așa că a rămas fără reacție.

Aici a fost momentul în care Alex Ciucă a intervenit curajos.

„Am luat telefonul şi am încercat să-l ajut cât am putut de mult pe domnul Busuioc. Vorbeam cu cei de la SMURD, respectam toate indicaţiile pe care le primeam, l-am întors pentru că dânsul căzuse cu faţa în jos şi cu mâinile sub dânsul şi am început masajul cardiac.

La telefon îmi spuneau exact cum să fac, eu chiar nu ştiam, îmi spuneau cât de tare să masez. Cam 5 minute a durat până când au ajuns cei de la SMURD”, a povestit salvatorul lui Florin Busuioc, angajatul Filarmonicii Oltenia, Alex Ciucă, conform Adevărul.

Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a fost transferat ieri cu un elicopter SMURD la București.

Florin Busuioc se află în acest moment la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din cadrul Spitalului Fundeni. Starea sa este gravă, dar stabilă.

Citește și: Ce au făcut fiul lui Florin Busuioc și sora acestuia după ce prezentatorul a făcut infarct

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top