Connect with us
Cine este tatăl Adinei Florea și ce spune acesta despre DNA și Iohannis

Știri

Cine este tatăl Adinei Florea și ce spune acesta despre DNA și Iohannis

Adina Florea este propunerea lui Tudorel Toader pentru șefia DNA. Procurorul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța are 52 de ani și lucrează în magistratură de 28 de ani.

Tatăl Adinei Florea este consilierul județean PSD Dumitru Florea. Acesta a intrat în politică în anii 90, în rândurile social-democraților, iar de atunci este o prezență nelipsită în Consiliul Județean Constanța, unde se află deja la al șaselea mandat.

Dumitru Florea este încântat de fiica sa, despre care spune că va face ordine în DNA.

În direct la B1 Tv, însă, acesta a făcut câteva declarații curioase despre președintele Iohannis.

Întrebat dacă are încredere că fiica sa va rezolva problemele din DNA, acesta a răspuns:

„Eu cred că va pune mâna și va încerca să le rezolve. Nu știu dacă le va rezolva așa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis și alții ca ei”.

Unul dintre prezentatorii emisiunii i-a sugerat să reformuleze afirmația și să spună că șeful statului nu a avut nicio legătură sau problemă cu DNA.

Nu a avut, dar poate să aibă”, a fost replica lui Dumitru Florea.

Acesta a fost întrebat de moderatori dacă petrece, dacă sărbătorește faptul că ministrul justiției a propus-o pe fiica sa pentru funcția de șef al DNA. Nu au primit răspuns.

Imediat, în direct s-a auzit vocea soției lui Florea. Aceasta îi cerea să închidă telefonu: La scurt timp s-a auzit vocea sotiei lui Florea:

„Mă supăr pe tine. Distrugi copilul ăsta. Ce te bagi tu? Eeeei, drăcia dracului!”.

Numele Adinei Florea apare în mai multe dosare

Numele Adinei Florea apare în mai multe dosare, civile sau penale, aflate pe rolul instanţelor, calitatea acesteia fiind de intimat.

De asemenea, Adina Florea este intimat alături de alţi magistraţi constănţeni într-un dosar penal redeschis de DNA la solicitarea judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

În acest moment, în dosarul respectiv se face urmărirea penală in rem (adică a faptei), Adina Florea neavând o calitate procesuală. Conform sistemului juridic, intimatul este parte într-un proces care se află în situaţia unui pârât în caz de recurs sau în altă cale de atac.

Adina Florea a fost propusă de Tudorel Toader pentru funcția de procuror-șef al DNA, după ce acesta a susținut interviuri cu toți cei șase candidați la această funcție.

Propunerea va merge la CSM pentru avizare, apoi la președinte, care o poate refuza, motivat.

Adina Florea va susține pe 27 septembrie interviul în fața Secției pentru procurori a CSM.

Citește și: Primele declarații ale Adinei Florea dupa ce Tudorel Toader a propus-o

1 Comment

1 Comment

  1. Camelia

    2018-09-07T12:45:28+03:00 at 12:45

    Ce fata de alocoolic tampit are taticul si tupeu cat incape.Nici nu s-a instalat fiica sa la DNA si a inceput sa-l ameninte pe presedintele Iohannis.De unde stie slugoiul ca va avea presedintele probleme?Tudorele fa ceva si pe tema asta.Ca te pricepi la incurcat itele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top