Connect with us

Știri

Cine sunt cei doi români uciși cu bestalitate în Italia! Trupurile lor au fost găsite pe un câmp

Doi ciobani români au fost uciși pe un câmp din nordul Italiei, cu bestialitate. Trupurile lor neînsuflețite au fost găsite la o distanță de 500 de metri unul de celălalt.

Românii lucrau ca păstori și aveau în grijă peste 500 de oi, la o înălțime de 2.700 metri, în zona lacului Serrú, aproape de Ceresole Reale, Torino. Un  bătrân italian care locuiește în apropierea locului unde s-au petrecut oribilele fapte, a povestit pentru un ziar italian ceea ce a auzit în noaptea de luni spre marți, după miezul nopții.

„Nu le-am văzut, dar cred că au fost două sau trei (mașini – n.r.). Am crezut că sunt cuplurile care se retrag în zonă pentru a avea intimitate. Dar două sau trei care pornesc în grabă cu scârțâit de cauciucuri e imposibil”, spune bătrânul italian, potrivit rotalianul.com.

Cei doi bărbați se numesc Doru (28 de ani) și Costel (38 de ani) și sunt din Bacău. Aceștia au fost găsiți de carabinieri la un kilometru distanță de primele case, printre oi. Cadavrele lor erau la o distanță de circa 500 de metri unul de celălalt.

Doru si Costel

Ucigașii acestora au incendiat și rulota în care locuiau ciobanii, pentru a scăpa de urme.

Carabinierii sunt convinși că această dublă crimă a fost comisă din răzbunare și au început să investigheze apropiații ciobanilor, dar și pe patronul acestora.

Citește și: Un primar din Italia declară RĂZBOI românilor: “Se comportă ca niște animale și ne-ar plăcea să fie…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top